Aranjamente florale de vis pentru o nuntă de poveste doar de la Fleur du Ciel

Floraria Fleur du Ciel transformă orice vis în realitate prin aranjamente florale unice și buchete perfecte pentru nunta voastră! Împreună cu designerul nostru florist, vă invităm la atelierul nostru floral pentru a contura împreună aranjamentele florale în cadrul unei întâlniri cu consultanță gratuită!
Buchet mireasă

Buchet mireasă
Flori din cer adunate pentru evenimente minunate!

Fleur du Ciel

Ne dorim ca nunta voastră să fie unică, să fie o nuntă de poveste! Și cum nu există poveste fară aranjamente florale minunate, specialiștii de la Fleur du Ciel vă vor ajuta să faceți alegerile potrivite în funcție de florile si culorile preferate. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să ne cunoaștem mai bine în cadrul unei întâlniri în care designerul nostru florist vă va oferi consultanță gratuită pentru alegerea buchetelor de mireasă și de nașă, a lumânărilor de cununie, a aranjamentelor de masă și nu numai.

Pentru mai multe idei de aranjamente florale și buchete , vă invităm să ne vizitați si pe site-ul nostru www.fleurduciel.ro .

În cadrul atelierului nostru de design floral, specialiștii noștri pun suflet și imaginație pentru a crea aranjamente florale cu totul speciale. Un lucru foarte important este acela că agenția noastră, Fleur du Ciel, lucrează în funcție de preferințele și bugetul clienților, reușind mereu să îmbine aceste două elemente în buchete și aranjamente florale perfecte pentru fiecare nuntă.

Prin motto-ul nostru “ Flori din cer adunate pentru evenimente minunante”, ne propunem să livrăm la fiecare nuntă în parte, un colț din Rai. Și astfel, avem bucuria de a fi părtași la împlinirea celor mai frumoase vise și povesti cu “Happy end”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *