Telekom Romania anunță disponibilitatea iPhone Xs și Xs Max

Telekom Romania anunță deschiderea precomenzilor pentru noile modele iPhone Xs și Xs Max. Astfel, clienţii vor putea înregistra precomenzi pentru noile modele iPhone Xs şi iPhone Xs Max, începând cu data de 21 septembrie, pe site-ul propriu al companiei – www.telekom.ro.

Telekom Romania va comercializa noile dispozitive începând cu data de 28 septembrie.

Prețurile încep de la 5.399 lei pentru versiunea iPhone Xs, cu 64 GB spațiu de stocare. La portare, împreună cu abonamentul Mobil 16, prețul dispozitivului va fi de 4.189 de lei.

Pentru versiunea Xs Max, prețul de comercializare va fi de 5.899 lei, cu 64 GB spațiu de stocare, iar la portare, împreună cu abonamentul Mobil 16, prețul telefonului va fi de 4.689 de lei.

De asemenea, începând cu data de 19 octombrie, clienții Telekom vor putea plasa precomenzile pentru modelul iPhone XR, dispozitivul urmând să fie comercializat din data de 26 octombrie.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *