Un telefon pazit de huse

Un telefon cu ecranul la vedere aduna toti microbii, tot praful si toate petele din lume. Asa cum un copil colectioneaza cicatrici pana la varsta de 8-9 ani, un dispozitiv fara husa va fi plin de zgarieturi, de fisuri ale ecranului, de urme ale socurilor suferite. Daca mai este si un copil prin casa si il prinde uneori, numai telefonul stie de cate ori este aruncat de toti peretii si cate comenzi contradictorii primeste. Stie sarmanul, dar nu poate sa vorbeasca si la fel de posibil este sa nu doreasca sa il parasca pe cel mic, daca ar exista posibilitatea exprimarii.

Cu huse a7 2018viata telefonului este mult mai usoara. Husele sunt de cele mai multe ori la fel de importante, cum sunt scuturile si vestele de salvare pentru om. Desi par neinsemnate, valoarea lor este practic infinita. Ele opresc lichidele si praful la timp, inainte ca acestea sa invadeze interiorul dispozitivului.

Huse samsung galaxy a7 2018 8 realizate de catre producatori renumiti si vandute de Contakt.shop in peste 170 de magazine din tara suporta ele toate socurile in locul telefoanelor pe care le apara de orice.

Facute din materiale de calitate premium sunt gandite si croite dupa dimensiunile telefonului prezentat mai sus ca posesorul sa poata avea acces in continuare la toate functiile dispozitivului sau.

Husele sunt la fel de inteligente ca telefoanele pentru care au fost facute, asa ca poti sa faci poze, sa te joci pe telefonul tau, sa iti citesti e-mailul sau sa intri pe internet sa cauti o informatie.

In ciuda faptului ca in prezent aceste huse sunt cele mai vandute in acesta perioada a anului, deoarece in 2018 accesoriile pentru telefoane sunt cadouri la moda, pretul lor este modest raportat la calitatile si importanta acestui produs ce ofera maxima protectie telefonului inteligent. Cea mai ieftina husa costa 25 de lei, iar cea mai scumpa 50 de lei, astfel ca, daca pana pe 2 februarie 2019 te inscrii in club contakt.ro si plasezi o comanda de 100 de lei, primesti 50 de lei inapoi sau mai poti comanda ceva in valoarea  acestei sume.

Husa pazeste telefonul, cand esti de fata si cand nu esti de fata. De pilda il pui in buzunarul gentii si acolo ai forfecuta de unghii. Varful acesteia ascutit nu poate mutila fata neteda a telefonului datorita husei. Tot ea se pateaza prima, cand rujul nu a fost bine inchis si iesind din tubul sau s-a intins inestetic pe obiectele din vecinatate, dar telefonul scump ramane intact.

Husa este gardianul telefonului, cand este amenintat in geanta sau in mainile noastre, pe masa sau oriunde s-ar afla. In timp ce o husa arsa, decolorata, taiata sau patata costa putin si poate fi schimbata usor, un telefon devine de neinlocuit, cand avem in el date importante la care nu putem renunta.

Iata de ce ar trebui sa avem la indemana in orice moment cat mai multe huse sa pastram telefonul functional, fiindca el valoreaza de 20 de ori mai mult.

In concluzie, o husa face minuni si este pacat sa nu ne asiguram telefoanele sa economisim bani si sa ne respectam munca in acest mod!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *