Marocul la mine in apartament

Orientul mi se pare o lume fascinanta, care deseori pare iesita din tiparele societatii de astazi. Ce ma atrage foarte mult la acest colt de lume sunt decorurile traditionale, care ma duc, de fiecare data, cu gandul la o mie si una de nopti. Este intr-adevar o placere sa te plimbi prin bazarurile aglomerate unde vanzatorii incearca sa iti faca oferte de fiecare data cand te vad trecand prin fata magazinelor.

Este placut sa calatoresti, dar cateodata mai trebuie sa te intorci si acasa, deoarece responsabilitatile sociale precum jobul nu iti permit sa iti traiesti viata la potential maxim. De aceea, am preferat sa imi amenajez locuinta intr-un fel anume: sa incorporez cate ceva de la tarile pe care le-am vizitat pana acum. Cum majoritatea vizitelor mele m-au dus in Maroc, Algeria, Iran si Arabia Saudita, am decis ca imi voi decora casa in acest stil.

A fost un proiect greu, care a necesitat timp, investitii si multa rabdare, insa in cele din urma munca a dat roade. Casa mea arata precum o expozitie cu “comorile orientului”. Piesele de rezistenta le-am considerat mereu lampile care inconjoara fiecare colt al casei.

Cand a trebuit sa cumpar lampi living corespunzatoare pentru stilul casei, am apelat la magazinul morrisalexander.ro, un magazin online specializat in comerializarea lampilor in stilul oriental.

De la acest magazin mi-am comandat foarte multe lampi in stil marocan de dimensiuni mici, medii si mari, toate achizitionate la preturi fara concurenta.

Acestea sunt fabricate din metal de inalta calitate, iar geamul lampii este din sticla suflata manual.

Sunt adevarate bijuterii care iti lumineaza serile, mai ales daca esti pasionat de citit. De cand am cumparat lampile, toti mi-au zis ca sunt piesa de rezistenta si se simt precum in vacanta atunci cand ma viziteaza.

Lampile sunt mai mult decat simple obiecte care ilumineaza. O lampa de calitate poate schimba in mod drastic incaperea si poate readuce ceva nou si original chiar si intr-o locuinta veche. Cele comercializate pe site-ul morrisalexander.ro sunt de o calitate exceptionala si se potrivesc chiar si intr-o locuinta normala, fara o tematica anume. Datorita calitatii cu care au fost fabricate aceste lampi, posesorii le vor avea cu siguranta pentru multi ani.

Aceste lampi au puterea de a-ti lumina mintea de la orice gand pentru a te purta departa pe taramuri exotice precum intr-un basm.

Morrisalexander.ro este recomandarea mea pentru toti cei care isi doresc sa foloseasca produse de calitate, pentru a da o nuanta de originalitate locuintei. Multe alte produse asteapta clienti pe site precum rasnite de condimente, ibrice de cafea in stil oriental si pahare inedite.

Recomand site-ul pentru pasionatii de gust bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *