Antica Hair Studio – grija pentru corpul tau

Frizerii-stilisti ai salonului de infrumusetare de tip SPA Antica Hair Studio sunt adevarati artisti care urmaresc tendintele si stilul modei. Ei au studiat in cele mai bune academii de coafura si continua sa-si imbunatateasca abilitatile.
Daca doresti sa iti schimbi in mod favorabil imaginea, stilistii acestui salon de infrumusetare  iti vor oferi o optiune de tunsoare trendy sau o tunsoare care sa te transforme in totalitate. De asemenea, iti poti mentine stilul clasic preferat daca esti o persoana mai conservatoare. In orice caz, la coafor , tunsoarea preferata va fi executata fara cusur si fara efort, indiferent de stil. In plus fata de tunsorile pentru femei si barbati, stilistii acestui salon coafura Bucuresti sunt profesionisti in tehnicile moderne de vopsire a parului, coafuri de seara si de nunta, impletituri si toate tipurile de tratamente de infrumusetare pentru par.

Tunsori inteligente

Tunsorile  inteligente reprezinta o tehnica unica a stilistului, creata special pentru locuitorii cu un ritm frenetic de viata. Tunsoarea atat pentru femei, cat si pentru barbati  este realizata de un maestru, tinand cont de tipul de par (subtire, drept, ondulat etc.), textura, precum si directia de crestere si curbare a parului, astfel ca in cele din urma parul va sta la fel ca si in conditii naturale. Atunci cand se executa o tunsoare inteligenta,  nu este neaparat necesar un stil anume. Astfel de tunsori, pur si simplu isi pastreaza forma creata de natura insasi, fiind ajustata de mainile calificate ale maestrului. Stilistul  iti va arata cele mai bune metode de uscare a parului cu un uscator de par, la care coafura va arata perfect fara a pierde timpul.

Frumusetea unghiilor

Dintr-o gama larga de servicii in domeniul ingrijirii pielii mainilor si picioarelor, exista si serviciul manichiura/pedichiura, in care fiecare client va putea alege procedura dorita. Se ofera  toate tipurile de manichiura, pedichiura si cele mai bune tratamente SPA la preturile cele mai accesibile. Angajatii prietenosi, atmosfera confortabila si materialele de inalta calitate pentru unghii, te asteapta in salonul de infrumusetare Antica Hair Studio. Manichiura clasica este o procedura de taiere populara si familiara in orice stare. Manichiura combinata este o combinatie a mai multor tratamente pentru unghii si ingrijire a mainilor. In manichiura pentru barbati se utilizeaza placa de unghii de sex masculin, fara miros si stralucire. In salonul de infrumusetare te poti bucura de bai cu ulei-sare, peeling si masaj cu creme hranitoare pentru maini si picioare.

Manichiura hardware este un tratat cu un dispozitiv electromecanic special care indeparteaza cuticula, indeparteaza celulele moarte, lustruieste unghiile. Tratamentul pentru maini permite completarea  cantitatii de nutrienti care lipseste, oferind pielii un efect hidratant, regenerant si stimulant. Acoperire pe termen lung este o manichiura permanenta fara cusur timp de pana la 2 saptamani, culoarea pastrandu-si saturatia initiala, iar unghiile vor arata puternice si sanatoase.

Proceduri pentru piele

Spalarea faciala igienica este una dintre cele mai eficiente modalitati de ingrijire si in siguranta pentru piele. Acest lucru inseamna indepartarea calitativa si delicata a celulelor moarte ale pielii, curatarea pielii de toxine si reziduuri, normalizarea proceselor metabolice din piele, de pe suprafata pielii, hidratarea si oxigenarea pielii, restaurarea mantalei de protectie a pielii, pentru normalizarea pH-ului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *