ADATA anunta castile de gaming XPG EMIX H20

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea noilor casti de gaming XPG EMIX H20. Cu sunet virtual surround 7.1, difuzoare high-fidelity de 50 mm si iluminare RGB, noile EMIX H20 ofera gamerilor un nou nivel de imersiune si de constientizare pentru experiente de joc mai captivante.

Acuratete imbunatatita si imersiune auditiva

Constientizarea deplina a mediului inconjurator este cheia obtinerii victoriei pe campul de lupta. Fara acest factor, adversarii vor fi mereu in avantaj si vor putea organiza ambuscade cand te astepti cel mai putin. Castile EMIX H20 contribuie clar la inclinarea balantei in favoarea utilizatorului cu sunet surround 7.1, care permite ascultarea celor mai fine sunete, astfel incat sa nu fii niciodata prins cu garda jos. Impreuna cu difuzoarele de inalta fidelitate de 50 mm, EMIX H20 ofera o calitate clara a sunetului, o precizie excelenta si un bas optimizat pentru captivarea auditiva completa.

Design usor, microfon ajustabil si iluminare RGB

Dincolo de calitatea sunetului, confortul este, de asemenea, un atribut esential al unor casti de gaming de calitate, in special pentru jucatorii care petrec ore intregi pe campul de lupta. De aceea EMIX H20 are un design usor, care nu obosesc utilizatorii in timpul sesiunilor lungi de joc. Mai mult, EMIX H20 are un microfon reglabil, care asigura utilizatorilor o claritate maxima atunci cand comunica cu colegii de echipa.

Pentru un plus de fler si pentru a pune jucatorii in starea de spirit potrivita, acestia pot activa iluminarea RGB multicolora a setului.

Disponibilitatea exacta a castilor de gaming XPG EMIX H20 poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe informatii despre disponibilitatea si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou ADATA sau XPG prin www.adata.com sau www.xpg.com.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *