De ce sa alegem intotdeauna prosoape de bumbac

Grija pentru cei dragi ne pune de foarte multe ori in postura in care trebuie sa cautam si sa alegem produsele potrivite. Achizitionarea lucrurilor pentru casa nu este tocmai o treaba usoara, asta pentru ca trebuie sa compari calitatea si pretul. Atunci cand te muti in casa noua, ai nevoie de foarte multe lucruri, mai ales cand vorbim de baie. Pentru a te scapa de cateva griji, iti recomand sa citesti acest articol si sa afli de ce este bine sa alegi prosoape de bumbac calitative, dar si locul de unde le poti achizitiona foarte repede.

Proprietatile bumbacului

Bumbacul este o fibra textila obtinuta pe cale naturala si a fost descoperita in urma cu foarte mult timp. Se cultiva in foarte multe zone ale lumii si exista inca fabrici foarte mari unde bumbacul este prelucrat. Si in Romania au existat in urma cu mai bine de 30 de ani, filaturi si campuri pline de bumbac.

Fibrele de bumbac au un luciu mat si este foarte usor de lucrat cu acest material. Fiind o fibra naturala, bumbacul dispune de o culoare alb-galbuie datorita pigmentului pe care il contine, dar colorarea fibrelor se face foarte usor datorita gradului mare de absorbtie. Culorile raman intacte si dupa un numar foarte mare de spalari la care este supus produsul.

Datorita faptului ca bumbacul este o fibra naturala, acesta face parte din categoria fibrelor care nu produc alergii, ceea ce inseamna ca produsele confectionate din acest material sunt 100% sigure pentru toti membrii familiei. Hainele, lenjeriile de pat si prosoapele care sunt confectionate din bumbac sunt moi la atingere, lasa pielea sa respire si ofera o stare de bine si un grad maxim de confort. Bumbacul are un avantaj in fata multor alte materiale si anume, dispune de absorbite rapida si uscare intr-un timp foarte scurt.

Utilizarea produselor din bumbac este benefica si pentru persoane care sufera de alergii sau astm, deoarece bumbacul nu elibereaza particule care ar putea declansa un atac, indiferent daca produsul este ud sau uscat. Aici vorbim de prosoape sau articole de imbracaminte.

In plus, bumbacul este prietenos cu mediul inconjurator, deoarece este biodegradabil. Daca vorbim de ingrijirea celor mici, cei mai multi medicii si pediatrii recomanda utilizarea produselor din bumbac deoarece este un material care rezista la temperaturi foarte mari, iar asta inseamna ca toate articolele de imbracaminte si ingrijire ale micutului pot fi sterilizate, oferind copilului un mediu curat si sanatos.

Prosoapele din bumbac

Daca te intrebi de ce sunt prosoapele de bumbac in topul preferintelor oamenilor din intreaga lume, raspunsul este faptul ca fibrele de bumbac au un grad foarte mare de absorbtie, sunt moi, nu zgarie pielea si se usuca foarte repede. Poti utiliza prosoapele din bumbac dupa fiecare dus, la piscina sau in sauna. Exista foarte multe dimensiuni, culori sau imprimeuri din care poti alege, iar calitatea acestor prosoape se vede dupa fiecare spalare: materialul ramane la fel de pufos, iar culorile se mentin un timp indelungat.

Daca esti in cautarea unor prosoape noi, in magazinul online al celor de la Morris Alexander gasesti o gama divesificata din care poti sa alegi prosoape de bumbac calitative pentru tine si intreaga familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *