Serviciile pentru documente si imprimare si produsele software Xerox sunt premiate de catre IDC MarketScape si Keypoint Intelligence – Buyers Lab

BUCURESTI, 30 ianuarie 2019 – Tehnologiile pentru locul de munca, serviciile, produsele software si aplicatiile Xerox continua sa fie apreciate de specialistii industriei – de data aceasta compania primind distinctii oferite de IDC si de Keypoint Intelligence – Buyers Lab.

„Ambele premii reflecta eforturile pe care le intreprindem la Xerox pentru a optimiza modul in care utilizatorii isi desfasoara munca – mai sigur, cu ajutorul automatizarilor si mult mai simplu,” explica Joanne Collins Smee, chief commercial officer, Xerox. „Suntem extrem de incantati sa primim astfel de distinctii, deoarece nu fac decat sa ne confirme faptul ca munca noastra realmente usureaza viata clientilor. Vom continua sa dezvoltam cele mai inovatoare si mai inteligente solutii de pe piata, pentru a imbunatati in continuare modul in care oamenii comunica, se conecteaza si lucreaza.”

IDC MarketScape numeste compania Xerox lider pe segmentul ofertelor de servicii pentru documente

Xerox este lider in raportul IDC MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018–2019 Vendor Assessment1.

„Studiul demonstreaza, inca o data, pozitia de leadership pe care Xerox o ocupa de multa vreme pe aceasta piata, multumita unei game diverse de produse software si solutii de service,” declara Robert Palmer, research vice president, Imaging, Printing, and Document Solutions, IDC. „Importanta acordata de Xerox securitatii si transformarii digitale au contribuit la aceasta pozitie si au ajutat compania sa se diferentieze de competitori.”

Pe langa distinctiile primite pentru oferta de solutii pentru transformarea digitala, raportul IDC MarketScape a mai mentionat si ca „Xerox ofera nu doar solutii de imprimare, ci si management end-to-end pentru intreaga infrastructura de imprimare a unui birou.” Alte puncte forte incluse in raport sunt abordarea privind securitatea cibernetica, modelul global de livrare a serviciilor, flexibilitatea si scalabilitatea serviciilor de management al imprimarii si experienta pe piete specializate.

Aplicatiile pentru imprimare si conectorii Xerox castiga premiul Software Line of the Year

Pentru a cincea oara, Xerox a castigat prestigioasa distinctie Document Imaging Software Line of the Year acordata de Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Conform analizei grupului, portofoliul extins de aplicatii pentru echipamente multifunctionale (MFP) si conectori dezvoltat de Xerox si de parteneri a fost principalul atu care i-a adus acest premiu companiei.

De asemenea, in analiza se fac remarcate si o serie de solutii de imagistica pentru documente, cum ar fi Asistentul inteligent pentru locul de munca Xerox, DocuShare®, Workplace Suite, Aplicatia Xerox Easy Translator si Serviciile pentru automatizarea fluxurilor de lucru.

„Piata solutiilor de imagistica pentru documente continua sa evolueze, iar accentul cade acum pe aplicatii software si, cel mai recent, pe aplicatiile pentru MFP-uri,” spune Jamie Bsales, director, Solutions Analysis, Keypoint Intelligence – Buyers Lab. „Analiza noastra arata ca Xerox se afla in fruntea acestei tendinte multumita tehnologiei bazate pe aplicatii a asistentului pentru locul de munca, precum si datorita unui portofoliu solid de aplicatii traditionale de imagistica pentru documente.”

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *