Implementarea tehnologiei AI într-o afacere poate genera numeroase provocări, alături de întrebările obișnuite: de unde să începeți, cum să adoptați AI și cum să gestionați riscurile și datoriile cu ajutorul AI într-o organizație.

De aceea, Microsoft a lansat săptămâna aceasta noua școală AI Business School pentru a servi drept resursă pentru liderii de afaceri, pe măsură ce aceștia își creează propria strategie AI și stabilesc o cultură AI-ready în organizație. Seria master class este disponibilă gratuit online, într-un format la cerere, ușor de parcurs, astfel încât liderii și echipele lor de management să se poată concentra asupra celui mai relevant conținut, în cel mai potrivit moment.

Iată câteva detalii suplimentare despre AI Business School:

  • A fost dezvoltată în parteneriat cu INSEAD, o școală de afaceri postuniversitară cu campusuri în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, și oferă perspective din partea unor directori din diferite industrii și funcții operaționale despre depășirea principalelor provocări cu care se confruntă atunci când utilizează AI în organizații.
  • Curriculum-ul este axat pe patru module cheie de învățare: strategie, cultură, AI responsabilă și tehnologia AI:
    • Strategia AI: Cele mai bune practici despre modul de abordare strategică de succes a AI din diferite industrii verticale, inclusiv expertiză comună de la clienți precum: Jabil (producție), Telefonica (telecom), MS Stores (retail) și Oscher Health (sănătate).
    • Cultura AI: Mai multe experiențe detaliate și orientări privind abordarea AI și impactul acesteia asupra organizațiilor și cele mai bune abordări pentru crearea unei culturi AI-ready. Studiile de caz detaliate de la abordarea AI internă a Microsoft includ: Chris Capossela, CMO Microsoft, Amy Hood, CFO Microsoft, Judson Althoff, EVP Microsoft și Mitra Azizirad, CVP Microsoft AI.
    • AI responsabilă: Președintele Microsoft, Brad Smith, poartă o discuție cu privire la abordările AI responsabile, incluzând documentații tehnice detaliate despre lecțiile Microsoft învățate în urma eforturilor AI inițiale, precum și instrucțiuni comune pentru abordarea utilizării AI într-o manieră etică și responsabilă.
    • Tehnologia AI: Principii tehnologice fundamentale ale AI care pun bazele succesului prin implementări AI, inclusiv sesiuni cu Harry Shum, EVP Microsoft, Lili Cheng, CVP Microsoft, Steve Guggenheimer, CVP Microsoft și alții.
  • Curriculum-ul va fi actualizat cu conținut nou, relevant, pe măsură ce AI continuă să influențeze fiecare proces de afaceri și fiecare angajat.

Mai multe informații suplimentare despre acest subiect și despre modul în care acest program ajută organizațiile să înțeleagă întregul potențial al AI puteți găsi în documentul anexat și accesând această postare de blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *