Parchetul lucios – ultimul trend in moda designului interior

Pana de curand, am aflat si eu care este ultimul trend, in moda designului interior: este vorba despre ineditul parchet lucios, o adevarata inovatie germana, care si-a gasit drum si la noi, prin intermediul site-ului ParchetLucios.ro! Nu stii ce este parchetul lucios? Nici eu nu stiam, pana de curand, dar acum ca stiu despre ce este vorba, vreau sa va spun si voua mai multe detalii, poate va tenteaza produsul si doriti sa il achizitionati.

Asadar, ce este parchetul lucios?

Este un produs de bricolaj, care isi capata proprietatiile estetice si functionale datorita tratamentului cu raze de electroni, a straturilor impregnate de culoare si de protectie (structura suprafetei este perfect inchisa). Tehnologia Elesgo este cea care face acest lucru posibil. Astfel, parchetul devine: extrem de rezistent la zgarieturi, microzgarieturi, apa si chimicale, super durabil, isi mentine luciul pe toata durata de viata, usor de intretinut, nu aluneca, foarte placut la atingere si pasire.

Este greu de montat un astfel de parchet?

Chiar deloc, deoarece dispune de sistemul patentat Unilin-Click, care face montajul extrem de simplu, mai rapid decat orice alt sistem dublu-click (care se intalneste la parchetul obisnuit).  Parchetul lucios este o investitie care isi merita toti banii si, in plus, o sa va bucurati de o ‘’fata noua’’ a propriei locuinte, care va capata un aer elegant si sofisticat. De asemenea, produsul este ideal atat pentru locuinte familiale, cat si pentru institutii publice.

Eu deja beneficiez de toate avantajele pe care acest parchet le ofera, deoarece nu am putut rezista tentatiei: avantajele acestuia sunt imbatabile, iar aspectul este unul de vis. Esti curios sa descoperi sit u gama completa de modele de parchet? Atunci viziteaza site-ul ParchetLucios.ro si solicita mostre de produse, ca sa poti sa vezi cu ochii tai cum arata si in realitate, iar asa o sa iti fie mai usor sa alegi ce ti se potriveste.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *