X6 Xtreme Inspirat din viitor, creat special pentru tine

poza_comunicat

18.04.2019 – Allview lansează flagshipul Soul X6 Xtreme, un terminal care îmbină inovația tehnologică cu dorințele clienților și care utilizează inteligența artificială pentru experiențe memorabile.

“Allview se va concentra să furnizeze, prin gama Soul, flagship-uri care integrează tehnologii de ultimă generație și design futurist, aducând tinerilor bucuria oferită de «performanțe puternice» și «frumusețe», la prețuri accesibile. Soul X6 Xtreme îmbină mai multe concepte revoluționare care modifică radical modul de interacțiune al utilizatorului cu terminalul. Trio-ul: —full view AMOLED display, pop-up selfie camera și In-Display Fingerprint— îi conferă lui X6 Xtreme complexitatea inspirației tehnologice alături de ergonomie și ușurință în utilizare”, explică Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Display uimitor

Cu display-ul uimitor AMOLED FullHD+, full view, de 6.4”, neîntrerupt de integrarea camerei, experiența de vizualizare este completă. Ratele de contrast superioare, culorile intense și consumul minim de energie oferă o nouă perspectivă a imaginii. Display-ul integrează senzorul de amprentă, deblocarea terminalului devenind mai facilă și mai rapidă ca oricând.

Fotografii spectaculoase

Experiența fotografică este reinterpretată, datorită utilizării inteligenței artificiale și noii tehnologii Imagiq by Mediatek, care facilitează realizarea de fotografii spectaculoase, chiar și pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate scăzută. Fiecare detaliu este clar definit cu funcția Super Foto, prin intermediul camerei de 16MP AF f/1.8 Sony, capabilă de capturi cu rezoluție de până la 90 de megapixeli, cu ajutorul AI.

Utilizatorul are la dispoziție o camera frontală revoluționară de tip pop-up, cu wide angle și un sistem inovativ de accesare, pentru a surprinde selfie-uri remarcabile. Camera motorizată este garantată pentru 50.000 de acționări și are un sistem electronic de protecție care se activează în situații neprevăzute.

Camerele telefonului sunt dezvoltate împreună cu ArcSoft, unul dintre liderii în domeniul integrării Inteligenței Artificiale în funcțiile foto. Reglajele sunt relizate automat la recunoașterea scenelor foto, iar capabilitățile de înfrumusețare prin Face Beauty sunt îmbunătățite față de terminalele anterioare.

Design futurist

X6 Xtreme este conturat de linii fine, alături de curburi elegante și surprinde utilizatorul cu un design cursiv, care îmbină perfect materiale premium, precum sticla și metalul. Culoarea terminalului, Urban Violet cu accente spațiale, este inspirată de reflexia pe cer a luminilor unei metropole și este culoarea misterioasă care dă viață nopții.

Performanță și eficiență

X6 Xtreme încorporează un procesor Helio P70, octa-core tactat la 2.1GHz cu AI, o soluție de ultimă generație, capabilă de performanțe sporite cu 30% față de generația anterioară. Saltul de performanță este vizibil la utilizarea camerelor, în experiența de gaming, în eficiența de economisire a bateriei, dar și în managementul optim al temperaturii.

Ultrafast și wireless charging

Gândit pentru maximă ușurință în utilizare, X6 Xtreme dispune de ultrafast și wireless charging. Terminalul este ușor de așezat pe orice încărcător wireless, iar reîncărcarea este facilă, indiferent de locul în care se află utilizatorul, la birou, în mașină sau acasă. Cu doar 10 minute, terminalul obține o autonomie de până la 3 ore de utilizare, prin ultrafast charging la 9V, bazat pe tehnologia Mediatek Pump Express.

AVI, într-o nouă etapă de dezvoltare

Ca proiect pentru X6 Xtreme, AVI, asistentul vocal în limba română, va răspunde nevoilor utilizatorului, prin oferirea de notificări vocale și implementarea răspunsurilor returnate.

Soul X6 Xtreme este disponibil la precomandă (în perioada 18.04-05.05.2019), cu o reducere de 200 lei, față de prețul de listare de 1699.

Mai mult despre X6 Xtreme, pe: https://www.allview.ro/soulx6xtreme/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *