Fii in forma si la moda in acelasi timp

Cu siguranta, tinutele sport nu sunt pe placul multor femei, insa inovatiile din lumea modei au adus compromisul pe care toate femeile il pot face. Acela de a combina pantalonii de trening cu  o pereche de pantofi sport dama. Desi aceasta combinatie acum 10 ani era de neconceput pentru multe femei, incet dar sigur aceasta tinuta a facut progrese, mai intai pe la Hollywood, iar apoi a ajuns si la noi in Romania. Acum este mai simplu ca niciodata sa cumperi pantofi sport dama, la preturi foarte accesibile, care sa fie de firma si sa respecte toate criteriile unei vestimentatii de lux.

Jovigo.ro este magazinul ce comercializeaza o gama de incaltaminte foarte diversificata atat pentru barbati, cat si pentru femei. Incaltamintea sport a ajuns sa fie una extrem de populara, datorita comoditatii si lejeritatii pe care o ofera celor care o poarta. Pantofii sport sunt extrem de comozi, de aceea sunt preferati de tot mai multe categorii de persoane, de la copii, tineri si pana la persoane adulte.

O tinuta interesanta, care poate fi purtata cu prilejul anumitor ocazii speciale, se poate obtine si cu ajutorul unor pantofi sport asortati la un costum care sa se potriveasca cu culorile incaltamintei. Oamenii vor sa iasa mereu din tipare si sa isi etaleze spiritul liber si rebel. Multi simt ca tinuta office ii inchisteaza, ii incorseteaza in principii sociale clasice si vor sa scape de aceste stereotipuri. Aleg astfel sa se exprime liber, sa se detaseze de clisee, etalandu-si nonconformismul prin intermediul tinutei vestimentare.

Cu ce se pot purta pantofii sport?

– Alaturi de jeansi, cu o camasa de bumbac lejera, cu o haina din piele pe deasupra. Nu uitati mereu sa completati tinuta cu ceva accesorii: o esarfa in talie pe post de curea, un lant cu un pandant, bratari.

– Alaturi de o fusta creion sau de una plisata, ori closata, cu betelie conturata, mai inaltata si lungimea putin peste genunchi.

– Alaturi de o rochie din jerse de bumbac, eventual putin elastic, petrecuta sau dreapta, care-ti lasa corpul liber sa se miste. Iubesc contrastul dintre rochiile de bumbac, sacourile mai rigide din stofa, suflecate la maneci si pantofii sport.

– Alaturi de voal, lame, paiete – in functie de procentul de excentricitate si de cat de curajoasa esti, testeaza pentru iesirile funny de weekend, petreceri intre prieteni, evenimente mondene.

– Alaturi de o tinuta relaxata, dar cu o tenta eleganta: pantaloni din stofa, sacou in combinatie cu pulover, tricou, camasa de jeans.

Astfel de combinatii, indiferent ca sunt rodul imaginatiei tale sau al imaginatiei altora, vor fi mereu la moda si vor reprezenta o surpriza placuta pentru cei care vor observa combinatiile facute de tine. Astfel de culori asortate la o incaltaminte sport se pot combina cu o pereche de jeansi skinny si un maieu lejer si lung. Imbracata astfel, poti merge lejer la cumparaturi, cu prietenii in oras sau la scoala si facultate. Toti vor aprecia originalitatea expusa de tine, precum si extravaganta vestimentara.

Magazinul Jovigo.ro ofera o multime de modele de incaltaminte pentru toti!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *