Nu rata ocazia de a cumpara biciclete MTB la cel mai bun pret din Romania

Dintotdeauna mi-a palcut sa ma plimb cu bicicleta, iar de cand am descoperit si pasiunea pentru munte, dependenta mea de a merge in aer liber s-a amplificat. Obisnuiam sa imi iau cu mine pe timpul weekend-ului vechea bicicleta care nu era atat de buna. Recunosc, de multe ori ma chinuiam sa urc pe munte, iar in sinea mea sitam ca urcatul pe munte este o treaba pentru biciclete MTB.

Insa, recent am aflat de campania magazinului click4sport.ro si de faptul ca pun la dispozitie biciclete noi la super preturi.

Campania magazinului click4sport de 1 iunie prevede biciclete pentru copii incepand de la 429 lei, iar cele pentru adulti incepand de la 999 lei.

Avand in vedere ca aveam nevoie de o bicicleta mai buna pentru mersul la munte, am decis sa ma interesez mai bine de gama lor de biciclete Mountain Bike.

Site-ul lor gazduieste o multime de modele de biciclete si accesorii pentru acest sport. Preturile sunt tinute astfel incat cumparatorii sa se poata adapta, iar cu perioada promotionala iti permiti sa cumperi chiar mai multe decat ti-ai propus initial.

Planul meu a fost sa cumpar o bicicleta cat mai avantajoasa pentru nevoile mele, insa fara sa depasesc bugetul de 2000 lei.

Avand in vedere perioada de reduceri, am gasit o super oferta si anume bicicleta cross Dexter HDB Maro cu roti de 26” -380 mm.

Aceasta bicicleta are un cadru realizat din aluminu care nu oxideaza, iar furca este Suntor XCM Lock-out 26”. Cuvetele sunt de tipul VP-A71, iar transmisia are 3×8 viteze.

Angrenajul si pinioanele sunt de la brandul Shimano la fel si schimbatoarele de pinioane si de foi. Tipul de frana este hidraulic de la brandul Shimano modelul M200, iar jentile Crosser X14 26” sunt ideale pentru traseul accidentant. Culoarea acestei biciclete este maro, iar greutatea totala este de 14.1 Kg. Am considerat ca este echipamentul ideal pentru plimbarile de weekend pe Platoul Bucegi, dar cel mai important este pretul avantajos cu care am cumparat-o.

Aceasta bicicleta a fost redusa cu 28%, adica pretul este acum de

1799 lei de la 2499 lei. Este o investitie buna de care ma voi bucura foarte multi ani, posibil sa o las si mostenire copiilor.

Procesul prin care am comandat bicicleta a fost relativ simplu, deoarece a trebuit doar sa completez informatiile necesare online cu adresa si numele meu. Am ales sa efectuez plata online. Durata transportului a fost de 3 zile, insa produsul a ajuns in conditii optimale.

Magazinul click4sport.ro este de acum inainte locul de unde imi voi cumpara accesorii si piese de schimb pentru noua bicicleta cand voi avea nevoie.

Preturile sunt foarte avantajoase, iar calitatea produselor nu are concurenta. Recomand click4sport.ro, in special in aceasta perioada, celor care vor sa cumpere biciclete de cea mai buna calitate, la preturi care nu depasesc 1000 RON.

O bicicleta Mountain Bike este mijlocul ideal de transport fie urban sau pe drum accidentat, deoarece nu va necesita aproape deloc reparatii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *