CREAT PENTRU CREATORI: LAPTOPURILE RAZER BLADE STUDIO EDITION

8GmRyVWg

Noile laptopuri Razer Blade Studio Edition utilizează soluții grafice NVIDIA Quadro RTX 5000, care le oferă creatorilor de conținut performanțe pe măsura așteptărilor

BUCUREȘTI, 28 mai 2019 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat laptopurile Razer Blade Studio Edition destinate creatorilor de conținut și utilizatorilor profesioniști. Noua gamă va include modele îmbunătățite ale Razer Blade 15 și Razer Blade Pro 17, echipate cu cel mai nou procesor grafic NVIDIA® Quadro RTX™.

Noile laptopuri Razer Blade Studio Edition au un design special, purtând finisajul Mercury White, sunt echipate cu ecrane cu rezoluție 4K, memorie RAM de 32GB și 1TB spațiu de stocare NVMe. Toate modelele vin instalate cu NVIDIA Studio Drivers, optimizate pentru a oferi performanța necesară rulării aplicațiilor creative.

Brad Wildes, Senior Vice President al departamentului Systems business în cadrul Razer a declarat: “Razer Blade a devenit prima alegere a utilizatorilor care vor să beneficieze de performanță fără compromisuri, alături de un design premium. Acum, exploatând puterea soluțiilor grafice NVIDIA Quadro, noile Razer Blade Studio Edition vor depăși așteptările creatorilor de conținut profesioniști.”

  • Razer Blade 15 Studio Editionva fi echipat cu un ecran 4K OLED, un procesor Intel® Core™ i7-9750H și placa grafică NVIDIA Quadro RTX 5000 mobile. Puterea de procesare superioară a plăcii grafice NVIDIA Quadro® și culorile vii afișate de ecranul OLED fac din Razer Blade 15 Studio Edition soluția perfectă pentru creatorii de conținut care au nevoie de mobilitate pentru a-și desfășura activitatea.
  • Razer Blade Pro 17 Studio Editionva include mai multe premiere, printre care un ecran cu rezoluție 4K și refresh rate de 120Hz, procesorul Intel® Core™ i9-9880H și placa grafică NVIDIA Quadro RTX 5000 mobile. Aceste îmbunătățiri majore permit noului Razer Blade Pro 17 Studio Edition să concureze chiar și cu cele mai puternice stații de lucru de tip desktop.

4h-iBZcw

Creatorii de conținut obișnuiți să lucreze cu tradiționalele PC-uri pot conecta laptop-urile Razer Blade Studio Edition la unitatea grafică externă Razer Core X, pentru a recrea pe un sistem mobil experiența de folosire disponibilă până acum doar pe cele mai puternice stații de lucru. Incluzând suport pentru plăcile grafice PCIe precum NVIDIA Quadro RTX și GeForce RTX, Razer Core X poate accelera semnificativ procesul de lucru și poate reduce considerabil timpii de randare. Aplicațiile care permit folosirea tehnologiei de randare dual-GPU vor beneficia de resursele grafice ale laptop-ului și ale unității grafice externe, maximizând astfel performanța oferită.

#MadeWithBlade

Una dintre cele mai importante tradiții ale Razer o reprezintă suportul oferit comunității creative, care a debutat prin Razer Music în 2016, un program destinat artiștilor care aveau nevoie de soluții puternice și portabile pentru a putea produce muzică. În 2018, Razer a lansat campania #MadeWithBlade pentru a extinde suportul oferit artiștilor dincolo de creatorii de muzică, incluzându-i pe lângă alții și pe cei care activează în domeniul producției de jocuri video și de efecte vizuale.

“Combinația dintre soluțiile grafice NVIDIA Quadro și GeForce RTX, cu designul ultra-subțire al laptopurilor Razer și cu ecranele 4K rezultă într-un laptop ideal pentru a crea diferite tipuri de conținut,” a declarat Jason Paul, general manager al diziviziei GeForce software and technology din cadrul NVIDIA. “Tehnologiile ray tracing și AI, respectiv puterea de procesare video cu rezoluție 6K+ permit laptopurilor Razer Blade RTX Studio să-i elibereze pe artiști de la desktopurile lor, pentru a putea crea opere de artă indiferent de locație.”

Programul #MadeWithBlade continuă să se extindă și include artiști precum Murda Beatz, Sonny Digital și echipa ODESZA Live Visual, lista partenerilor crescând pe zi ce trece. Mai multe informații despre programul #MadeWithBlade pot fi găsite aici.

DISPONIBILITATE

Laptop-urile Studio Edition Blade vor deveni disponibile spre sfârșitul anului. Prețurile și disponibilitatea concretă vor fi anunțate la o dată ulterioară. Pentru mai multe detalii razer.com/studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *