Televizoarele Panasonic OLED vor integra Netflix Calibrated Mode

București, 27 iunie 2019 –  Panasonic anunță cu plăcere faptul că gama sa de televizoare OLED fabricate în 2019 va integra Netflix Calibrated Mode, un mod de imagine care configurează televizorul în același fel în care creatorii calibrează monitoarele de control post-producție, aducând calitatea imaginii master direct în sufrageria dumneavoastră.

Odată cu această acțiune, Panasonic extinde serviciile sale prin care livrează cele mai clare imagini și către conținutul de tip streaming.

Panasonic și Netflix colaborează de mult timp, livrând divertisment la cea mai bună calitate posibilă. Prin intermediul acestui parteneriat strâns, televizoarele Panasonic OLED au acum posibilitatea să integreze show-urile TV și filmele Netflix în forma lor originală. Cu o simplă setare de meniu, abonații Netflix vor avea ocazia de a experimenta culori clare, contrast dinamic precis și mișcări reale – exact cum a intenționat creatorul.

Netflix Calibrated Mode se aplică întregului catalog Netflix care include seriale TV, documentare, filme și altele. De exemplu, acum este mai ușor ca niciodată pentru fanii serialului Stranger Things să experimenteze detaliile întunecate ale acestuia exact cum le-a gândit și produs creatorul.

Calitatea înseamnă totul pentru noi și suntem deosebit de încântați să introducem Netflix Calibrated Mode și pe televizoarele OLED Panasonic așa încât consumatorii noștri să aibă ocazia de a experimenta conținutul de pe Netflix într-un mod autentic”, a declarat Rob Caruso – Netflix.

Obiectivul Panasonic pentru 2019 este să livreze ”mai mult” Hollywood către ”mai multe” case (”Hollywood to your home” – slogan Panasonic). Am realizat deja acest lucru prin introducerea Dolby Vision și Dolby Atmos în modele noastre de bază. Datorită acestei colaborări cu Netflix, ne atingem din nou obiectivul: aducem calitatea master a imaginii în fața câtor mai mulți consumatori”, a declarat Yasushi Murayama, managerul departamentului Audio-Video al Panasonic Europa.

Modelele care integrează Netflix Calibrated Mode:

Seria GZ2000, Seria GZ1500, Seria GZ1000, Seria GZ950

Despre Panasonic

 

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înfiinţarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 582 de sucursale şi 87 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 62,5 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2019. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă mai bună şi o lume mai bună pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați:

http://www.panasonic.com/ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *