Fără zgomot, fără fire și fără griji: Sony prezintă noile căști true wireless WF-1000XM3 cu tehnologia Noise Cancellation

  • Celebrul sunet premium al familiei 1000X este disponibil acum pe cele mai noi căști wireless de la Sony
  • Un nou nivel de silențiozitate cu ajutorul tehnologiei Dual Noise Sensor și al procesorului QN1e Noise Cancelling HD
  • Design fără fire, conectivitate stabilă și confort pentru libertate totală de ascultare
  • Autonomie ridicată a bateriei și funcție de încărcare rapidă, deplasări mai plăcute
  • Personalizarea audiției prin funcția Adaptive Sound Control, comenzile tactile ajustabile și asistentul vocal

Sony anunță extinderea familiei 1000X, prin lansarea căștilor wireless de ultimă generație WF-1000XM3. Tehnologia Noise Cancellation, implementată în premieră1 de Sony este îmbunătățită prin procesorul QN1e Noise Cancelling HD și prin tehnologia Dual Noise Sensor care oferă o performață extraordinară de anulare a zgomotului, permițându-le userilor să audă doar muzica.

Liniștea desăvârșită

Căștile WF-1000XM3 sunt echipate cu tehnologia Dual Noise Sensor, care funcționează alături de procesorul QN1e Noise Cancelling HD pentru a captura și a anula orice zgomot de fundal, în așa fel încât atenția ta să fie concentrată doar asupra muzicii. Datorită acestei tehnologii, două microfoane montate pe suprafața căștilor, în față și în spate, captează mai mult din zgomotul ambiental. Apoi, procesorul dedicat QN1e Noise Cancelling HD trece la treabă. Acesta creează o undă de sunet inversată pentru a atenua sunetul deranjant de fundal. Nu doar că anulează mai mult zgomot pe aproape orice frecvență, dar folosește și mult mai puțină energie. Toate tipurile de sunete, de la zgomotul iritant din avion și până la haosul de pe străzile orașului, sunt reduse la minimum de aceste căști – așa că rămâne doar muzica.

Sunet uimitor

Căștile WF-1000XM3, la fel ca toate cele din familia 1000X, oferă sunet premium de înaltă calitate și posibilitatea de a asculta melodiile favorite exact așa cum au fost gândite de artist. Procesorul QN1e Noise Cancelling HD aduce, de asemenea, un sunet incredibil, datorită procesării semnalului audio pe 24 de biți și a funcției de amplificare cu DAC. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) face conversia extinsă a fișierelor digitale comprimate de muzică, inclusiv MP3, pentru a le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluție. Utilizatorii pot beneficia de sunet de cea mai bună calitate, fie că ascultă muzică sau te bucuri de un film nou apărut, și pot transforma un drum plictisitor într-o evadare distractivă și relaxantă din calea agitației cotidiene.

Wireless autentic

Designul căștilor WF-1000XM3 permite mișcarea liberă, fără grija și deranjul firelor. Căștile sunt mici și ușoare, dar reușesc să încorporeze noul cip BLUETOOTH®, ce permite transmiterea simultană a sunetului atât în partea stângă, cât și în partea dreaptă, iar asta înseamnă că ambele căști vor primi conținut audio în același timp, spre deosebire de modul traditional „left-to-right”. Acest lucru, alături de noua structură optimizată a antenei, determină o conexiune extrem de stabilă, în așa fel încât nimic să nu stea între utilizator și muzica preferată. În plus, îmbunătățirea latenței înseamnă că userii se pot bucura de cele mai noi filme rulate de pe un dispozitiv conectat wireless cu aceste căști.

Căștile WF-1000XM3 sunt create special pentru confort sporit și stabilitate la nivelul urechii. Structura ergonomică „tri-hold” menține căștile la locul lor, fiind fixate în ureche prin trei puncte de susținere. De asemenea, a fost inclusă o suprafață de cauciuc pentru a asigura o amplasare și mai stabilă. Astfel, sunt disponibile 4 mărimi pentru modelul hibrid și 3 pentru cele cu susținere triplă.

Funcționare inteligentă

Procesorul QN1e Noise Cancelling HD are un consum mic, amplificând considerabil autonomia bateriei și timpul de ascultare. Poți folosi căștile până la 24 de ore[1] cu funcția de Noise Cancelling activată, datorită carcasei destinate modelului WF-1000XM3, care poate fi utilizată și drept încărcător, perfectă pentru un plus de energie atunci când ești pe fugă. Căștile au și o funcție de încărcare rapidă, care oferă 90 de minute de asculare cu doar 10 minute de încărcare.

Pentru și mai multă ușurință în utilizare, poate fi folosit modul Quick Attention care permite comunicarea fără a fi înlăturate căștile. Degetul trebuie poziționat desupra panoului tactil al căștii stângi pentru a reduce rapid volumul muzicii și a lăsa să pătrundă sunetul ambiental, putând astfel auzi diverse anunțuri sau comanda o băutură. Mai mult, datorită senzorilor tactili complet personalizabili[2],  poți porni, opri sau derula cântecele din playlist sau poți activa asistentul virtual cu o singură atingere. În plus, noua funcționalitate Wearing Detection oprește automat muzica atunci când scoți o cască din ureche și reia redarea piesei când o porți din nou, în așa fel încât să nu ratezi nicio notă.

Căștile sunt dotate cu funcția Voice Assistant[3] și pot fi controlate prin comandă vocală, transformându-le în partenerul perfect pentru drum. Modelul WF-1000XM3 este compatibil cu aplicația Sony Headphones Connect, care include funcții de personalizare în ceea ce privește sunetul, anularea zgomotului, butoanele tactile și multe altele.

Căștile WF-1000XM3 vor fi disponibile începând cu jumătatea lunii august la prețul de aproximativ 250 de euro.

Pentru specificații suplimentare ale produselor, accesați https://www.sony.ro/electronics/truly-wireless/wf-1000xm3

Pentru mai multe știri despre Sony, intrați pe https://presscentre.sony.ro/

 

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/

[1] Până la 24 de ore de autonomie cu funcția Noise Cancelling activată (6h x 3 încărcări) și până la 32 de ore cu funcția Noise Cancelling dezactivată (8h x 3 încărcări). Husa oferă până la 3 încărcări suplimentare.

[2] Personalizabil prin aplicația Sony Headphones Connect.

[3] Google este o marcă comercială a Google LLC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *