Piesemasiniagricole.ro – partenerul meu de incredere

De cativa ani am inceput sa ma ocup cu agricultura, in zona de la tara unde am copilarit. Nu pot pune ca este ceva ce mi-am propus sa fac mereu dar am zis sa incerc si se pare ca am avut dreptate. Desi este destuld e multa munca, rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

In prima faza am inceput cu ceva mic, la mine in curte si in gradina si mai apoi am inceput sa ma ocup si de pamantul pe care il aveam la camp, asa cum spunem noi la tara. De mai multi ani il lasasem pe mana altora sa il munceasca iar eu sa ma aleg cu o mica parte din recolta. Asa ca in prezent ma ocup is cu fructe si cu legume si cu porumb, grau, floarea soarelui.

Pentru a ma ocupa cat mai bine de toate sarcinile, stiam ca este nevoie de mijloace cat mai bune, asta insemnand si utilaje cat mai moderne si performante. Mi-am cumparat asadar un tractor John Deere si o combina Claas impreuna cu cateva utilaje pentru acestea precum plug, semanatoare, lame pentru combina dar si o balotiera.

Pe langa acestea avem nevoie si de piese de schimb pentru ca ceea ce cumparasem nu era nou au existat anumite defecte. Am gasit ceea ce voiam in materie de piese tractor dar si combina pe Piesemasiniagricole.ro, un site dedicat vanzarii cu cumpararii de pise pentru masini agricole.

Tot pe acest site am gasit si anumite modele de corp inodator John Deere pentru a putea utiliza balotiera la capacitate maxima. De fapt, aici am gasit o mare varietate de piese de care am avut sau de care as putea avea nevoie pe viitor. Si chiar daca nu gasesc, pot posta un anunt iar cei care vor sa vanda ce am nevoie pot vedea si ma pot contacta. Este mult mai simplu online, si mult mai rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *