ELKO Romania a devenit unicul distribuitor Roborock din Romania

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta o noua extindere a portofoliului de produse prin introducerea in oferta a aspiratoarelor Roborock.

Extinderea portofoliului de produse si diversificarea gamei, prin adaugarea de echipamente si solutii adiacente mediului IT, reprezinta elemente importante din strategia de business a intregului Grup ELKO. Aceste masuri vin pe fondul unei cresteri tot mai accentuate a zonei de gadget-uri de ultima ora, catre care compania si-a anuntat deja planurile de expansiune, ca parte a obiectivului de crestere pentru anul 2019. Adaugarea aspiratoarelor robot Roborock in lista de produse comercializate reprezinta, asadar, un important pas dintr-un plan mai amplu al distribuitorului de a-si imbogati oferta cu noi echipamente de calitate, care sa aduca satisfactie maxima utilizatorilor. Iar alegerea aspiratoarelor Roborock nu este intamplatoare.

“Este o adevarata onoare pentru ELKO Group sa poata oferi clientilor sai aspiratoarele celui mai bun brand din lume. Distributia produselor Roborock va acoperi tarile din regiunea baltica, nordica si CEE. Aceste produse dispun de o serie de dotari impresionante, precum cartografiere laser si tehnologie de navigare inteligenta, carora li se adauga designul modern, bateria de capacitate mare si eficienta de top. Drept urmare, ele reprezinta investitii valoroase in zona Consumer Electronics. Mai mult decat atat, Roborock prezinta garantia Xiaomi a inovatiei tehnologice si a calitatii de top, cu ajutorul carora putem satisface cerintele clientilor din toate pietele pe care activam”, a spus Baiba Indāne, Head of Branded Unit la ELKO Group.

Toate modelele Roborock se integreaza perfect in casele inteligente si pot fi controlate cu ajutorul smartphone-ului, fiind in acelasi timp usor de folosit si deosebit de fiabile. Prin parteneriatul incheiat cu ELKO Group, producatorul va patrunde pe noi piete, utilizatorilor oferindu-li-se astfel oportunitatea de a beneficia de produse performante la preturi de achizitie decente, cu scopul imbunatatirii confortului de zi cu zi.

Aspiratoarele robot Roborock sunt disponibile oficial in Romania numai prin intermediul partenerilor autorizati ELKO, care introduce si in zona de Consumer Electronics acelasi nivel de calitate si seriozitate cu care si-a obisnuit clientii.

About Roborock

Infiintata in iulie 2014, compania Beijing Roborock Technology Co., Ltd. este specializata in cercetarea, dezvoltarea si productia de echipamente robot si alte solutii de curatenie a locuintei. In septembrie 2014, Roborock a primit o investitie din partea Xiaomi si a devenit membru enterprise al lantului ecologic Xiaomi. In septembrie 2016, a fost lansat primul produs – aspiratorul robot Mi Home – care a devenit cel mai bine vandut aspirator robot din China. Un an mai tarziu, compania a lansat cel de-al doilea produs al sau, Roborock Robotic Vacuum Cleaner.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 36.000 de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1.000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2018 s-a ridicat la 1 768 de milioane USD (1 497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *