PC Garage anunță o campanie fulger pentru pasionații de jocuri

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o campanie dedicată pasionaților de jocuri aflați în căutarea unui nou PC. În cadrul acesteia, PC Garage oferă cadou un monitor de 27” la achiziționarea oricăruia dintre cele 20 de sisteme participante la promoție.

Pentru cei mai tineri gameri, nu există un moment mai bun pentru a “depăna“ o poveste nouă decât vacanța mare și nu puține sunt situațiile când ei constată că un hardware mai puternic i-ar ajuta să perceapă noua lume virtuală cu alți ochi. De aceea, vara este un anotimp cât se poate de potrivit pentru achiziția unui PC pentru jocuri. Totuşi în această perioadă există de regulă și alte cheltuieli consistente, iar bugetele nu sunt întotdeauna suficient de mari pentru achiziționarea unor configurații complete pe măsura cerințelor utilizatorilor. Conștientă de acest lucru, echipa PC Garage a pregătit o campanie promoțională, concepută astfel încât să vină în ajutorul clienților constrânși să facă sacrificii și compromisuri.

Sub sloganul “Full Gaming Gear”, PC Garage oferă cadou un monitor pentru gaming de 27” la achiziția unui sistem participant la promoție. La fel ca în cazul campaniilor mai vechi, cele 20 de PC-uri au configurații diferite și sunt plasate în diferite segmente de preț, pentru a răspunde cerințelor unui număr cât mai mare de utilizatori.

Ca şi recomandări puteţi opta pentru cel mai puternic model, Black Dragonx9, echipat cu procesor Intel Core i5-9600K, 16GB memorie RAM, placă video GeForce GTX 1080 Ti și soluție de stocare formată din SSD de 240GB plus SSHD de 2TB, la prețul de 7999 Lei. Următorul pe listă în ordinea descrescătoare a prețului este Firehawk v2 – o configurație care pentru 5199 Lei oferă procesor Intel Core i5-9600K, 16GB memorie RAM, soluție grafică GeForce GTX 1660 și soluție de stocare formată din SSD de 240GB plus SSD de HDD de 2TB. Serpent v8 Powered By ASUS are un preț de 4799 Lei și include procesor Intel Core i5-9400F, 16GB memorie RAM, soluție grafică GeForce GTX 1060, SSD de 256GB și HDD de 1TB. La 4399 Lei, utilizatorii pot achiziționa sistemul Naga Powered by ASUS, prevăzut cu procesor AMD Ryzen 5 2500X, 8GB memorie RAM, soluție grafică Radeon RX 590 și SSD de 1TB. Pentru 4299 Lei, Raptor5 2019 oferă procesor Intel Core i5-9400F, 8GB memorie RAM, soluție grafică GeForce GTX 1660 și SSD de 960GB. Acesta din urmă beneficiază și de review video, disponibil pe canalul oficial de YouTube PC Garage, alături de alte prezentări realizate pentru a veni în ajutorul utilizatorilor să ia decizia corectă și să achiziționeze produsele cele mai potrivite nevoilor lor.

Monitorul oferit de PC Garage în cadrul campaniei “Full Gaming Gear” – LG 27MK400H – folosește un panou mat anti-glare de 27”, care se remarcă printr-un timp de răspuns de 2ms. În plus, el este prevăzut cu tehnologie AMD FreeSync, ceea ce le permite utilizatorilor să se bucure de mișcări fluide, indiferent de intensitatea acțiunii, pe când Black Stabilizer menține vizibilitatea la un nivel optim, chiar și în zonele întunecate. Ergonomia nu a fost nici ea neglijată, astfel că monitorul este prevăzut cu soluția On-Screen Control, care pune toate setările importante într-o fereastră ușor de accesat, pentru o configurare rapidă cu ajutorul mouse-ului, fără a folosi butoanele fizice. Iar pentru birourile moderne, LG 27MK400H permite montarea pe perete, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu.

Campania PC Garage “Full Gaming Gear” se desfășoară în limita stocului disponibil pe pagina https://www.pcgarage.ro/gaming-full-gear/, timp de numai 3 zile, până pe data de 21 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *