Locul 1 din nou, pentru prima masina electrica de curse din Romania

La Craiova, cea de-a 3-a etapa de Super Rally, organizata de Mihai Leu si echipa sa de la AMC Racing pe 13 si 14 septembrie, a oferit publicului un spectacol de neuitat, emotii si adrenalina din plin.

Prezenta la cea de-a 9-a competitie de viteza in acest an, Kaufland e-Rally Team a prezentat audientei prima masina electrica de curse din Romania fiind, din nou, una dintre principalele atractii ale publicului adunat pe strazile din Banie.

Sorin Ghisoi, pilotul echipei Kaufland E-Rally Team, a reusit sa scoata un timp de 3:55, situandu-se astfel pe Locul 1 la Clasa Electrica si pe 22 in clasamentul general, adica exact la mijloc.

Trofeul Super Rally Craiova a mers insa la Costel Casuneanu, care i-a surclasat in ultimele doua manse pe Dani Otil si Titi Aur.

Pe langa masina electrica de curse, transformata de echipa inginerului francez Marc Areny, echipa Kaufland e-Rally Team participa, in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2019, cu inca o masina electrica, cea condusa de pilotul si vloggerul Mihai Beldie, el deschizand drumul pilotilor inscrisi in competitie.

Cele doua masini electrice vor face din nou spectacol in fata publicului iubitor de sporturi de viteza pe 21 si 22 septembrie, la Campulung Muscel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *