ELKO organizeaza un seminar Smart Security dedicat solutiilor de management al traficului si parcarilor

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente, solutii IT si electronice de consum, a organizat un nou seminar dedicat partenerilor sai. In cadrul seminarului au fost prezentate cele mai noi tehnologii din domeniul securitatii, dar si modul in care sistemele integrate compuse din echipamente si solutii de ultima generatie pot eficientiza anumite procese, precum managementul traficului si al parcarilor.

Securitatea bunurilor si persoanelor reprezinta unul dintre elementele care stau la baza oraselor inteligente, avand ca efecte eficientizarea operatiunilor, pe de o parte, si imbunatatirea calitatii vietii, pe de alta parte. Din acest motiv, industria solutiilor de securitate s-a dezvoltat in mod accelerat pe parcursul ultimilor ani, iar tehnologiile utilizate in acest domeniu s-au diversificat semnificativ, pentru a acoperi toate cerintele si necesitatile utilizatorilor. Odata cu imbunatatirea metodelor de protectie, s-a observat insa si o modificare a atacurilor, care au devenit mai sofisticate. Pentru a putea raspunde prompt noilor provocari din domeniul securitatii, utilizatorii, integratorii si dezvoltatorii trebuie sa colaboreze cat mai strans, astfel incat sa inteleaga corect avantajele oferite de tehnologia moderna, modul in care aceasta poate fi exploatata optim si beneficiile oferite de proiectarea si implementarea unor solutii integrate. Din acest motiv, ELKO Romania organizeaza periodic seminarii tematice, in cadrul carora partenerii sai pot afla noutatile din diferite domenii, direct de la reprezentantii companiilor producatoare de solutii si echipamente.

Sub titlul “Solutii de management al traficului si parcarilor”, seminarul Smart Security, planificat pentru ziua de marti, 22 octombrie, isi propune sa informeze partenerii ELKO in legatura cu noutatile tehnologice, demonstrand in acelasi timp avantajele oferite de integrarea unor solutii de ultima generatie, ca modalitate de rezolvare mai eficienta a unor teme consacrate in domeniul securitatii video. Aceasta tema are ca punct de plecare un studiu care arata ca, pana in anul 2025, in fiecare zi vor fi efectuate 6.2 miliarde calatorii motorizate in orasele din toata lumea. Asta inseamna o crestere a numarului de participanti la trafic, care, pe langa necesitatea unei infrastructuri imbunatatite, presupune o provocare imensa pentru toate centrele de management al traficului, care vor fi nevoite sa se bazeze tot mai mult pe tehnologie moderna, performanta si eficienta.

In cadrul seminarului, producatori de seama in domeniile supravegherii video, conectivitatii, analizei si stocarii de date au prezentat ultimele noutati din domeniul securitatii. Astfel, Axis Communications a prezentat solutii video retea, remarcandu-se de-a lungul timpului prin calitatea si flexibilitatea solutiilor, in timp ce ATEN este lider mondial in solutii de conectivitate si solutii complete de administrare. La randul sau, Metrici este o companie specializata in dezvoltarea de solutii de analiza video pentru traficul rutier, precum recunoasterea automata a numerelor de inmatriculare, iar QNAP este un producator recunoscut in toata lumea pentru calitatea echipamentelor sale de stocare a datelor in retea. Pe parcursul unei zile, Andrei-Bogdan Gavril, Sales Engineer si Trainer pentru regiunea CEE la Axis Communications, Bogdan Mihalcea – Country Manager la ATEN, Vlad Georgescu – Managing Partner la Metrici, Alexandar Atanasov, Channel Business Manager CEE la Milestone Systems  si Andrei Stincaseanu – Territory Sales Manager la QNAP, au prezentat cele mai noi tehnologii create de companiile mentionate, dar si modul in care pot fi folosite acestea cat mai eficient si cum pot fi ele integrate in solutii complexe, cu performante optime.

Seminarul Smart Security dedicat solutiilor de management al traficului si parcarilor a avut loc la ELKO Demo & Training Center din Bucuresti. Evenimentul se adreseaza firmelor din domeniul securitatii si supravegherii video.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina dedicata evenimentului:

https://www.elko.ro/evenimente/smart-security-seminar-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *