Cel mai nou driver Game Ready de la NVIDIA adaugă suport pentru noile plăci grafice și caracteristici tehnice avansate

NVIDIA lansează cel mai nou driver Game Ready, care adaugă suport pentru o serie de noi funcții. De asemenea, NVIDIA a anunțat noile plăci grafice GeForce GTX 1660 SUPER și GeForce GTX 1650 SUPER.

Driverele Game Ready de la NVIDIA sunt recunoscute pentru livrarea de performanțe sporite și o experiență de gaming stabilă în sute de titluri AAA. Cu ajutorul celui mai recent driver Game Ready, NVIDIA a integrat un filtru de imagine îmbunătățit în NVIDIA Control Panel, pentru a livra performanțe superioare și suport pentru toate jocurile care utilizează DirectX 9, 11 și 12. Acesta oferă sharpening sliders ajustabile și oferă un profil individual, personalizat, pentru fiecare joc în parte. Astfel, gamerii își pot personaliza nivelul de sharpness al imaginii în fiecare joc în parte.

Modul NVIDIA Ultra Low Latency (NULL) a fost îmbunătățit cu suport pentru tehnologia G-SYNC, care oferă refresh rate variabil. Astfel, gamerii se pot bucura de imagini de calitate oferite de tehnologia G-SYNC, dar și de un timp de răspuns rapid, reducând latența în jocuri. Gamerii nu vor mai fi forțați să aleagă între calitatea imaginii și calitatea gameplay-ului. Cu cel mai nou driver Game Ready și un tehnologia G-SYNC, aceștia le pot avea pe ambele.

GeForce Experience integrează filtrele ReShade

Cu peste 3 milioane de descărcări în 2018, ReShade beneficiază de o comunitate de moderi care creează shadere superbe prin post-procesare pentru gaming-ul pe PC. Cu cel mai recent driver Game Ready și ultima actualizare pentru GeForce Experience, gamerii GeForce pot profita de sute de filtre ReShade și le pot utiliza în jocurile preferate folosind Freestyle și Ansel.

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible se extinde din nou

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Noul driver adaugă 7 noi modele pe lista celor peste 50 de monitoare G-SYNC Compatible:

  • Acer CG437K P
  • Acer VG272U P
  • Acer VG272X
  • AOC 27G2G4
  • ASUS XG279Q
  • Dell AW2720HF
  • Lenovo Y27Q-20

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă pe site-ul NVIDIA.

  • NVIDIA lansează noua serie GTX SUPER
  • GTX 1660 SUPER succede GTX 1060, cea mai populară placă grafică din lume
  • Seria SUPER livrează de până la 2 ori mai multă performanță decât seria 10

NVIDIA a anunțat noii membri ai familiei GeForce GTX, GeForce GTX 1660 SUPER, succesorul celei mai populare plăci grafice NVIDIA, GTX 1060, dar și GeForce GTX 1650

Configurate pentru a livra performanțe mai mari în cele mai populare jocuri ale momentului, dintre care Fortnite, PUBG și Apex Legends, cele două noi lansări oferă o performanță de până la 2 ori mai mare față de generația GTX 10 și cu până la 50% mai mari în comparație cu seria originală GTX 16.

Disponibile începând de astăzi de la toți furnizorii majori de plăci grafice, plăcile GeForce GTX 1660 SUPER vin la un preț recomandat de $229. Variante custom a plăcii GeForce GTX 1650 SUPER vor fi disponibile la nivel mondial începând cu data de 22 noiembrie, prețul recomandat urmând să fie făcut public în perioada următoare. Seria GTX 16 SUPER se bucură de multiplele inovații ale arhitecturii Turing, dintre care suport pentru Concurrent Floating Point și operațiunile integer, arhitectura cu un cache unificat și performanțe superioare folosind tehnologia adaptive shading.

Ambele plăci grafice dispun de memorie GDDR6, la 14 Gbps respectiv 12 Gbps, și au boost clock-uri de aproximativ 1.8 GHz, acestea putând fi overclockate pentru mai multă performanță.

Seria GTX 16 SUPER este configurată și pentru gamerii care doresc să facă livestream pe Twitch și Mixer. Acestea se bucură de cel mai recent Turing Encoder (NVENC), care permit imagini la o calitate profesională și performanțe maxime. Cu suport de la aplicații de streaming de top, precum Open Broadcaster Software și XSplit, utilizatorii GeForce pot beneficia de noile și îmbunătățitele integrări NVENC, ceea ce face streaming-ul gameplay-ului mai ușor ca niciodată.

Despre Driverele Game Ready NVIDIA

Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile in ziua lansarii sau inainte de lansare si au rolul de a le oferi gamerilor GeForce cea mai buna experienta. Inginerii NVIDIA lucreaza pana in ultima clipa pentru a optimiza performanta si gameplay-ul. Ca o atestare suplimentara a calitatii, fiecare driver Game Ready are certificare WHQL de Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *