Samsung lansează în România Galaxy Note10+ 5G

Samsung Electronics România anunță lansarea comercială a lui Galaxy Note10+ 5G, care poate fi cumpărat începând de astăzi, din rețelele partenerilor Orange și Vodafone. Galaxy Note10+ 5G este al doilea smartphone 5G lansat de Samsung în România, Galaxy S10 5G fiind lansat comercial în 5 noiembrie.

Samsung este una dintre puținele companii care au dezvoltat soluții 5G – începând cu cipuri, rețea de telecomunicații, soluții radio – și au integrat un chipset 5G într-un telefon. Primul smartphone Samsung 5G lansat în România a fost Galaxy S10 5G, telefonul cu cel mai mare ecran disponibil pe un smartphone din seria S, care oferă utilizatorilor o experiență de vizionare excelentă, o camera foto semnificativ îmbunătățită și performanță de neegalat.

Suntem entuziasmați de faptul că în decursul aceleași luni am adus în România telefoanele noastre flagship în versiunea 5G și că acestea vor putea să le ofere utilizatorilor noștri acces nu doar la specificații de top, dar și la puterea de neegalat, viteza și conectivitatea rețelei 5G”, a declarat Tiberiu Dobre, head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Note10+ 5G vine cu un display de 6.8 inci, o baterie de 4.300 mAh și același sistem de camere disponibil și pe Note10+ (3 camere pe spate și una frontală), fiind device-ul de încredere cu care fanii seriei Note sunt deja obișinuiți. Smartphone-ul le permite utilizatorilor să se folosească de capabilitățile S Pen-ului și să lucreze eficient, să își exprime creativitatea prin foto și video, să editeze direct pe telefon, să se joace cele mai noi jocuri, dar și să se bucure de conectivitate și viteze de 10 ori mai mari datorită rețelei 5G disponibilă acum și în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *