Huawei pregătește cea mai așteptată lansare a anului alături de cele mai populare aplicații din AppGallery

Cele mai importante aplicații disponibile în magazinul Huawei

 

București, 6 octombrie 2021 – Huawei Consumer BG pregătește lansarea celor mai noi telefoane pe piața europeană, din seria Nova. Acestea vor aduce utilizatorilor cele mai noi aplicații din magazinul AppGallery, dintre care peste 2.500 dezvoltate local, și vor oferi fanilor o serie de surprize prin care aceștia vor putea interacționa mai mult cu brand-ul și ambasadorii lui.

 

Cel mai așteptat telefon al anului va fi disponibil pe piața europeană, dar și cea locală, începând cu luna octombrie. Anul 2021 a fost atipic pentru divizia de telefoane Huawei care, în mod normal, ar fi lansat la începutul anului seria P, urmată de modelele Mate în ultimul trimestru al anului. Ținând cont de schimbarea calendarului de lansări Huawei, modelele ce urmează a fi anunțate în această lună, cele din seria Nova, au devenit unele dintre cele mai așteptate de consumatori. În același timp, atenția tuturor se îndreaptă către aplicațiile care vor fi disponibile pe noul produs.

Astfel, compania s-a concentrat în ultima perioadă pe introducerea unui număr cât mai mare de aplicații în AppGallery, tocmai pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor. Astfel, în România sunt disponibile în AppGallery peste 2.500 de aplicații locale, iar numărul utilizatorilor înregistrați în magazinul de aplicații depășește 2,5 milioane. În ciuda faptului că în medie utilizatorii folosesc cel mult 100 de aplicații sau chiar mult mai puține în multe cazuri, accesibilitatea și varietatea oferită reprezintă o parte esențială a experienței de utilizare a unui smartphone. AppGallery a adăugat constant aplicații noi, inclusiv aplicații dezvoltate sau adaptate local, în cele mai importante categorii de aplicații: financiar, divertisment, cumpărături, business, food & drinks, transport și navigație, comunicare și sport & sănătate.


Extinderea aplicațiilor bancare

Utilizatorii smartphone-urilor Huawei au acum acces la mii de aplicații din mai multe categorii diferite. În cazul serviciilor financiare, AppGallery include acum numeroase aplicații bancare populare din mai multe țări din Europa Centrală și de Sud. Clienții din Polonia, Austria, Turcia, Slovenia, Croația, Serbia sau România, pentru a menționa doar câteva țări, vor vedea logo-ul familiar al băncii lor în magazinul de aplicații, iar numărul acestora crește continuu. BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania sunt numai câteva dintre aplicațiile bancare disponibile în acest moment pentru utilizatorii din România, în timp ce clienții Unicredit sau ING au acces la funcțiile de bază prin intermediul aplicației web (Quick App).

Aplicații de socializare

Desigur, aproape toată lumea vrea aplicațiile de bază pentru comunicare și distracție, cum ar fi TikTok, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Zoom și altele. Pe noul telefon Huawei acestea vin fie preinstalate, descărcabile din AppGallery, sau accesibile prin Huawei Petal Search, care permite clienților să descarce aplicații pe toate smartphone-urile cu Huawei Mobile Services (HMS). Aceste aplicații vin cu asigurarea de a fi descărcate direct de la dezvoltatorul oficial pentru a asigura securitatea și autenticitatea lor. Accesul la Netflix, la LinkedIn și Prime Video este disponibil, de asemenea,  prin Petal Search.

Numărul aplicațiilor de servicii este în continuă creștere

Aplicațiile de servicii au ajuns la un nivel de apreciere ridicat în timpul pandemiei. Astfel, aplicații precum Bolt Food, Takeaway, Jerry’s Pizza sau altele prin care se poate comanda mâncare, au devenit mult mai importante. Când vine vorba despre găsirea unei adrese, telefonul a devenit cel mai util instrument, iar Petal Maps este aplicația care-i ajută pe utilizatorii Huawei să ajungă de la o destinație la alta. Aceasta oferă nu numai navigație, ci și îndrumări privind traficul în direct și transportul public.

Printre aplicațiile Huawei se numără și browserul Huawei, care oferă o experiență de utilizare fără cusur, Huawei Asistent, și Huawei Mobile Cloud pentru stocarea securizată a imaginilor, videoclipurilor, contactelor și notițelor. Consumatorii se bazează deja pe aceste aplicații în fiecare zi, inclusiv Huawei’s Mail Client pentru a avea acces la e-mailurile lor direct de pe telefoane.

Completarea numărului de aplicații disponibile

Huawei a colaborat îndeaproape cu dezvoltatorii de aplicații în ultimii doi ani pentru a introduce aplicații noi și îmbunătățite care răspund nevoilor fiecărui client. Categoriile-cheie, cum ar fi finanțele, navigația sau jocurile de noroc, au fost tratate cu maximă atenție și s-au depus eforturi deosebite pentru implementarea lor, acestea fiind completate acum cu o gamă largă de titluri, inclusiv lideri de piață, aplicații specializate regionale și locale, și aplicații de top în curs de dezvoltare, care generează milioane de descărcări.

Mai multe aplicații vor fi adăugate în lunile care vor veni, astfel încât utilizatorii Huawei pot accesa nu numai cele peste 143.000 de aplicații care funcționează pe HMS, dar și o bibliotecă uriașă de titluri disponibile prin Petal Search.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro   

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *