HONOR va susține în premieră o prezentare specială la IFA 2022, la Berlin Prezentarea va putea fi urmărită în direct prin livestreaming

București, 18 august 2022 – Brandul de tehnologie HONOR va susține, în cadrul IFA 2022, o prezentare specială pe scena convenției – sub deviza Embracing the Connected Future. Prezentarea va avea loc vineri, pe 2 septembrie, începând cu 18.00, ora României, și va fi transmisă inclusiv online, prin livestreaming, direct din Berlin, Germania.

save the date

Pagina evenimentului HONOR care se va desfășura la IFA este disponibilă pe site-ul HONOR aici – și va include un link de livestream, ce va fi activat când începe evenimentul.

HONOR va găzdui de asemenea, livestream-ul si pe platformele de social media, ceea ce va face informația mai accesibilă pentru anumite categorii de public.

Sperăm că ne veți putea urmări online – și că vă veti informa cititorii cu privire la primul keynote susținut de HONOR la IFA 2022.

IFA este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa și are loc anul acesta în perioada 2-6 septembrie.

Despre HONOR

Înființată în 2013, compania HONOR este lider global în furnizarea de dispozitive inteligente. Ne angajăm să devenim un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial și să oferim o viață inteligentă în toate scenariile și pe toate canalele, pentru toți oamenii. Punând accentul strategic pe inovație, calitate și servicii, HONOR se dedică dezvoltării tehnologiei care dă putere oamenilor din întreaga lume să se autodepășească prin capacitățile sale de cercetare și dezvoltare, precum și prin tehnologia de perspectivă, creând o nouă lume inteligentă pentru toți, cu portofoliul său de produse inovatoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați HONOR pe www.hihonor.com.

https://www.instagram.com/honor_romania/

https://www.facebook.com/HonorRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *