Lucrezi în domeniul financiar-bancar? Profesia de Broker de Credite în Franciză, etapa următoare din cariera ta

București, august 2022

 

Trecerea la un alt nivel profesional în domeniul fiananciar-bancar reprezintă o reală provocare pentru mulţi specialişti din piaţă. În prezent, tot mai multe persoane aleg să rămână în domeniu, migrând către o franciză în brokeraj bancar, ramură care se pliază pe nevoile viitorului antreprenor. Cele mai des întâlnite elemente care încurajează persoanele cu background financiar să acceadă către o altă formă de lucru, broker de credite în franciză, sunt următoarele:

  • Flexibilitate;
  • Alocarea de mai mult timp familiei şi pentru hobbyuri;
  • Câștigurile nelimitate;
  • Lipsa superiorilor;

Se poate remarca cu ușurință că în domeniul financiar-bancar există numeroși specialişti cu experienţă vastă care dețin pârghii eficiente şi la îndemână pentru a-şi îndeplini obiectivele şi pentru a accesa un grad superior al carierei şi care să le ofere numeroase beneficii. Conform studiilor întocmite de AVBS Credit, se estimează că 30% dintre românii care lucrează la acest moment în bănci vor rămâne în domeniul creditării, dar vor practica brokerajul de credite, care le aduce mai multe împliniri financiare, le permite să aibă timp liber, să îşi conceapă propriul program de lucru şi să investească în familie şi în practicarea de hobby-uri.

Valentin-Anghel-CEO-AVBS (1)

„În ultima perioadă, cariera multor persoane a cunoscut o schimbare, punându-se mai mare accent pe flexibilitate, nevoia de a petrece mai mult timp cu familia, dar şi oportunităţi diverse de evoluţie pe plan profesional. La AVBS Credit, am făcut eforturi pentru a ne adapta mediul de lucru şi pentru a crea o cultură organizaţională eficientă şi modernă, capabilă să construiască un sistem de valori profesionist, în mod organic și să le fie acoperite nevoile de libertate şi flexibilitate”, explică Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Atunci când o persoană alege să activeze într-o altă zonă, este foarte important cum îşi gestionează eficient echilibrul dintre carieră și viața personală şi care este nivelul de libertate de care beneficiază. În general, persoanele care au activat în zona financiar-bancară nu doresc să părăsească domeniul, ci caută o reală oportunitate care să se pliază pe toate așteptările şi nevoile personale.

Evident, soluția există: Profesia de broker de credite întrunește absolut toate aşteptările pe care o persoană care deține experiență în domeniul financiar-bancar le poate avea: câştiguri nelimitate, în raport cu implicarea în sistemul de creditare şi eforturile profesionale, timp pentru creşterea copiilor, realizarea de activităţi în familie, dezvoltarea de pasiuni și așa mai departe.

Problematica de ordin psihic ce poate implica trasarea de limite este înlăturată. În cadrul acestei profesii nu există limite, fie că se discută despre câștiguri, fie de maniera de organizare a activităților sau de timpul petrecut cu cei dragi. Persoanele care știu să delimiteze cele două planuri, personal de profesional, își protejează sănătatea mintală și simultan obțin și aprecierea dorită în carieră.

Dacă ai experiență în domeniul financiar-bancar şi îţi doreşti să creşti şi să te dezvolţi profesional, poți obține franciza AVBS Credit, cu costuri de cumpărare și înființare extrem de mici și vei beneficia ulterior de câștiguri financiare foarte mari, în comparație cu alte francize din alte domenii.

AVBS Credit lucrează cu peste 35 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Alătură-te francizei AVBS Credit: https://www.avbs.ro/franciza-avbs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *