Gamerii români pot juca celebrul joc de mobile Free Fire cu outfit-ul lui Carla’s Dreams din clipul “Adidașii gri

București, 20 ianuarie – La finalul anului trecut, Carla’s Dream a lansat Adidașii Gri, o piesă lansată în colaboare cu Garena, compania dezvoltatoare a Free Fire, cel mai descărcat joc battle royale mobile din lume.

Piesa poate fi ascultată în meniul jocului, iar, începând din această lună, gamerii își pot îmbrăca personajele preferate cu outfit-ul lui Carla’s Dream. Astfel, la îndeplinirea anumitor misiuni, gamerii pot obține în joc pantofii sport, hanoracul, tricoul, masca și pantalonii pe care artistul le poartă în videoclipul care a strâns aproape 1,5 milioane de vizualizări până în acest moment.

 

Piesa ”Adidașii Gri” este prima colaborare dintre Carla’s Dreams și Garena. Jocul video Free Fire este cel mai descărcat joc video de telefon mobil la nivel mondial (în 2019, 2020 și 2021, inclusiv în România).

Carla’s Dreams intră într-o galerie selectă de personalități care apar în jocul Free Fire printre care muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeană BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Despre Garena

 

Garena este o companie internațională ce produce și publică jocuri video. Free Fire, jocul lor battle royale mobile, a fost cel mai descărcat joc din lume în 2019, 2020 și 2021 conform App Annie.

Garena este codusă de gameri pasionați care au o înțelegere unică vis-a-vis de ce-și doresc gamerii. Licențiază și publică titluri ale partenerilor lor internaționali cum ar fi Arena of Valor, Call of Duty: Mobile și altele – în piețe globale alese. Garena reușește să creeze divertisment prin jocuri și să pună la dispoziția comunităților mijloace de comunicare și interacțiune. De asemenea, compania organizează și găzduiește unele dintre cele mai mari competiții de esports din lume.

Garena face parte din Sea Limited (NYSE:SE), o companie globală ce furnizează internet. Pe lângă Garena, compania mamă mai desfășoară activități comerciale și pe nișa de e-commerce prin Shopee și pe nișa financiară prin SeaMoney. Misiunea Sea Limited este să îmbunătățească atât viețile consumatorilor lor cât și să ajute business-urile mici cu suport tehnologic.

Despre piesa “Adidașii gri

 

Textul piesei a fost scris de Carla’s Dreams, muzica este semnată de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan și Sebastian Barac. Piesa poate fi ascultată gratuit pe toate platformele de specialitate, inclusiv Spotify, Apple Music, Deezer, Youtube Music și iTunes. Videoclipul semnat de Roman Burlaca este disponibil pe Youtube, iar de implementarea proiectului s-au ocupat Global Records (casă de discuri) și Good Game Industry (agenție de publicitate specializată pe gaming). Free Fire poate fi descărcat gratuit pe App Store și Google Play.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *