Cum a aratat experienta AwesoME AI Gallery de la Samsung

AwesoME TV Gallery_The Frame

Prima galerie Samsung de portrete AI din România, deschisă vizitatorilor de la Noaptea Muzeelor, weekend-ul trecut, a reunit peste 4.500 de vizitatori dornici să facă parte dintr-o experiență vizuală inedită. Peste 500 de vizitatori și-au creat o variantă inedită a propriului portret și l-au admirat apoi pe ecranele televizoarelor The Frame din cadrul galeriei.

AwesoME AI Gallery_Meet & Greet_1

Fotografiile au fost realizate cu Samsung Galaxy A54 5G din noua serie Galaxy A și apoi transformate în artă cu ajutorul inteligenței artificiale. Astfel, vizitatorii galeriei au avut ocazia să devină pentru o seară supereroi din filme consacrate, vedete de revistă sau fashion icons.

Printre surprizele pregătite vizitatorilor a fost și sesiunea de Meet & Greets cu doi dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut digital din generația Gen Z – Lorena Șerban și Alex Trif. Cei doi s-au întâlnit cu mai bine de 30 fani bucuroși să le fie alături, au făcut fotografii împreună și au povestit despre noile proiecte #TeamGalaxy.

AwesoME AI Gallery_2

Iar cei care au avut drum prin oraș s-au intersectat cu Octavian Graure – primul sneaker artist din România. Graure a pornit împreună cu 10 dintre membrii comunității sale într-o AwesoME Night Walk prin care și-a propus să testeze cele mai cool inovații în materie de fotografie de noapte de pe noul Galaxy A54 5G printr-o plimbare nocturnă prin centrul Capitalei. Alături de el, Mihai Alexandru, tânărul care a câștigat ediția de anul acesta a competiției Stream Your Dream dedicată generației următoare de creatori de conținut video și de gaming, s-a alăturat plimbării pentru a testa ultimele produse Samsung și a-și pune creativitatea la încercare în primul său proiect marca Samsung.

Întreaga experiență AwesoME AI Gallery poate fi urmărită aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *