Cele mai puternice plăci grafice profesionale de la AMD, AMD Radeon PRO W7000 Series sunt acum disponibile

Plăcile grafice AMD Radeon PRO W7900 și Radeon PRO W7800 sunt acum disponibile pentru achiziționare.

Plăcile grafice din seria AMD Radeon PRO W7000 sunt primele plăci grafice profesionale din lume construite pe baza designului avansat AMD chiplet și primele care oferă DisplayPort 2.1. Acestea sunt concepute pentru ca specialiștii să creeze și să lucreze fără probleme. Acestea reușesc să ofere o fidelitate incredibilă a imaginilor și a culorilor în timp ce rulează aplicații grafice solicitante fără a afecta fluxul de lucru. Caracteristicile cheie includ:

AMD RDNA 3 Architecture – Noile unități de calcul AMD RDNA 3 împart resursele între randare, inteligență artificială și raytracing pentru a oferi mai multă performanță de raytracing pe unitate de calcul decât generația anterioară.

  • Accelerare AI dedicată și Raytracing de a doua generație – Noile instrucțiuni și debitul crescut de inteligență artificială oferă o performanță de peste 2 ori mai mare decât arhitectura anterioară AMD RDNA 2, în timp ce tehnologia de raytracing de a doua generație oferă o performanță semnificativ mai mare decât generația anterioară.
  • Până la 48 de memorie GDDR6 – Permite profesioniștilor din domeniul de creativitate să lucreze cu cele mai mari modele și medii 3D, să editeze și să stratifice linii temporale complexe folosind cele mai recente formate de camere cinematografice digitale și să redea imagini fotorealiste, raytraced, cu o calitate de neegalat.
  • AMD Radiance Display Engine cu suport DisplayPort™ 2.1 – Suportă cele mai mari rezoluții și pe langă de cele peste 68 de miliarde de culori, acesta oferă suport pentru afișaje cu rată de reîmprospătare mai mare în comparație cu ofertele concurenței. Ieșirile de display suportă soluții vizuale de ultimă generație și opțiuni de configurații cu mai multe monitoare, creând un mediu vizual ultra-imersiv.
  • Proiectat pentru aplicații de specialitate– AMD continuă să colaboreze cu cei mai importanți furnizori de aplicații software profesioniste pentru a se asigura că plăcile grafice AMD Radeon PRO sunt construite pentru medii solicitante și testate pentru a îndeplini standarde excepționale, oferind echilibrul ideal între performanță și stabilitate. Lista aplicațiilor certificate poate fi găsită pe site-ul AMD.

Plăcile grafice AMD Radeon PRO W7900 și Radeon PRO W7800 sunt disponibile începând de astăzi la un preț SEP de 3.999 USD și, respectiv, 2.499 USD, de la următorii distribuitori:

  • Americas – Exxact
  • EMEA – ASBIS
  • APAC – Ask, Daewon ;iIngram Micro

Mai multe informații sunt disponibile în comunicatul de presă și pe AMD.com/RadeonPRO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *