PetExpo 2016 PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie se desfășoară între 6 și 8 mai la Romexpo

Peste 16.000 de vizitatori sunt așteptați la cea de–a opta ediție a PetExpo, evenimentul anului în România dedicat animalelor de companie. Târgul se va desfășura în perioada 6 – 8 mai, la Romexpo, în pavilionul C6.
PetExpo este evenimentul esențial pentru posesorul de animal de companie, astfel că orice vizitator va avea parte de o experiență completă pentru el și prietenul său necuvântător.

Elementele de interes la PetExpo 2016:

–          Pe durata sa, PetExpo este practic cel mai mare petshop din Romania

–          Arena PetExpo găzduiește cel mai amplu program de demonstrații, jocuri și concursuri pentru animale

–          Lansarea concursului național de creație în acvaristică, Aquatic Design Contest, cel mai important eveniment al anului 2016 în acvaristica românească. Zeci de specialiști în acvaristică își vor expune creațiile în cadrul concursului. Expoziția se va desfășura pe un spațiu de 150 de mp în cadrul PetExpo 

Pe o suprafață de 3000 de mp, cele mai responsabile firme din domeniu își vor prezenta ofertele, vor oferi consultanță de specialitate și vor lansa, în excusivitate, produse și servicii dedicate animalelor.

Pe parcursul celor trei zile de târg, vizitatorii vor putea să achiziționeze produse pentru animalele lor de companie și vor putea vedea care sunt cele mai noi tendințe în domeniu. Mai mult decât atât, vor avea parte de experiențe unice prin participarea la jocurile și concursurile din Arenă, dar și de momente unice de socializare cu alți oameni care împărtășesc aceeași pasiune.

Cea de-a opta ediție a PetExpo aduce noutăți în domeniul creșterii animalelor de companie, prin lansarea de noi produse și evenimente. Organizatorii au pregătit o Arena pentru evenimente unde vizitatorii se vor putea înscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la evenimente dedicate familiilor cu copii, dar și iubitorilor de animale.

Pet Expo a devenit mai mult decât un târg de profil. Pe parcursul a trei zile, vizitatorii vor putea avea o experiență completă pentru familiile iubitoare de animale. La a 8-a ediție a acestui eveniment vom lansa în exclusivitate foarte multe produse, iar evenimentele din Arena PetExpo vor avea surprize pentru toți participanții” spune Ilie Pană, organizatorul PetExpo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *