Ce am adus acasa

Lucrez intr-un spital privat destul de mare. Din pacate, cladirea in care functioneaza, desi reabilitata, este destul de veche. Port mereu uniforma, pe care o spal de fiecare data cand vin acasa si sunt atenta sa nu aduc cine stie ce boli in sanul familiei. Cu toata grija si atentia mea, am reusit totusi sa aduc ceva acasa. Nu e vorba de o boala in sine ci de ceva mult mai periculos ce poate sa aduca maladii ingrozitoare.

Am adus goange, mici si rosii, specifice cladirilor mari si vechi. Pentru ca vestiarul unde ne schimbam se afla undeva la demisolul spitalului, este foarte usor pentru aceste creaturi sa ajunga in hainele sau obiectele persoanle ale anagajatilor. Desi eu imi puneam bine uniforma folosita in pungi, nu mi-am dat seama ca aceste gonghite se ascunsesera in hainele de strada. Situatia era una foarte grava, mai ales ca am si un copil de 3 ani, care pune mana peste tot si mai baga si cate o jucarie in gura. Trebuia sa iau masuri cat mai urgent. In plus, trebuia sa ma asigur ca totul se va face asa cum scrie la carte, in profunzime, dar fara sa pun sanatatea copilului si a mea in pericol.

Am cautat pe internet si am gasit Compania DDD, specializata in deratizare, dezinsectie si dezinfectie. De fapt, pot sa spun ca este o firma dezinsectie de top, care a colaborat cu foarte multe firme si institutii, printre care si spitale. Cu siguranta stiau exact cu ce se confrunta. I-am contactat si mi-au propus o deratizare ecologica, dat fiind faptul ca invazia nu era inca foarte mare si pentru ca aveam si copil mic. Pentru a sti exact cat costa nu a trebuit decat sa ma uit inainte pe site la deratizare pret si sa fac un calcul simplu.

Am fost de acord sa vina cat mai repede. Nu au intarziat nicio secunda. In cateva ore, casa era curata. Nu am mai avut de atunci nicio problema. Pentru a ma asigura ca nu mai exista riscul de a aduce de la munca alte goange am sesizat conducerea spitalului si le-am recomandat firma de dezinsectie si deratizare, Compania DDD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *