Ajutorul vine de unde nu te astepti

Mai aveam o luna pana la pensionare. Eram multumita de activitatea mea si abia asteptam sa ies la pensie. Dar, intr-o zi, in urma unei vijelii puternice, mi s-a stricat acoperisul casei. Nu era o paguba foarte mare, dar trebuia urgent reparat pentru ca riscam sa distrug intreg acoperisul daca nu actionam repede. Desi aveam un salariu mare, atunci, pentru ca avusesem si botezul nepoticii mele cu putin timp inainte, chiar nu aveam decat banii pentru traiul zilnic. Daca ii dadeam pe aceia, ramaneam fara cele necesare pana la urmatorul salariu.

Am decis sa fac un imprumut. Toata viata fusesem datoare pe la banci si am spus ca inca o rata o s-o pot duce si din pensie. Aveam nevoie doar de 2000 de lei. Am fost la banca insa, acestia mi-au spus ca nu pot sa imi acorde imprumutul, deoarece, tinand cont ca ma pensionez, s-ar putea sa fie o problema. Le-am spus ca suma este mica si o pot plati. Insa, nu mi s-a acordat creditul.

Nu voiam sa cer bani de la fiul si nora mea. Aveau si ei greutatile lor si, in plus, erau plecati la cuscrii, in strainatate. Ce puteam sa fac? Vorbind cu ovecina de pe strada, aceasta mi-a spus ca si ea a avut o probleme si ca fiul ei a intrat pe internet si i-a aplicat pentru un credit rapid la o institutie financiara nebancara. Apoi l-a chemat si l-a rugat sa ma ajute.

Fiul ei mi-a spus sa vin cu el si, in doar cateva minute, doar cu buletinul, a trimis o cerere de credit pana la salariu pe o pagina de internet numita creditpanalasalariulmeu.ro. In foarte putin timp, am fost sunata si mi s-a confirmat ca a doua zi voi avea banii in cont. Asa a si fost.

Am reparat foarte repede acoperisul si, din ultimul salariu, am reusit sa pun la loc intreaga suma imprumutata. Daca nu era aceasta institutie nebancara, nu stiu ce ma faceam. Mai mult, am aflat ca pot sa fac, oricand, imprumut, chiar daca sunt pensionara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *