De ce imi place Craciunul

Sunt, probabil, putini oameni care nu iubesc Craciunul. Cu siguranta eu nu ma numar printre aceste persoane. De cum incepe sa dea prima adiere de vant mai rece, adica de prin septembrie, incerc sa ma gandesc la sarbatoarea pe care o ador. Momentele mele preferate insa incep sa apara abia pe la sfarsitul lui noiembrie si inceputul lunii decembrie. Asta pentru ca orasul incepe sa se impodobeasca de sarbatoare, cu lumini colorate si figurine uriase de ingeri sau reni si pentru ca incepe goana dupa cadouri si decoratiuni.

Este ceva obisnuit ca, an de an, sa ma ocup de decorarea casei si de achizitionarea unor cadouri. Imi dau silinta in ambele cazuri sa fac totul cat mai bine si frumos cu putinta. Desi exista tendinta de a face totul modern, in ultimul timp, parca eu una nu ma pot desprinde de Craciunul traditional, cu decoratiuni vintage, care sa ma faca sa ma gandesc ca in clipa doi va intra Mos Craciun pe hornul casei. Craciunul este traditie si asa ca tot ceea ce este legat de el trebuie sa se conformeze. De aceea imi place cand lucrurile frumoase, cu parfum de odinioara, sunt inca pastrate.

Astfel, pentru a ramane cat mai aproape de aceste minuni de Craciun, aleg cu grija magazinul de unde sa achizitionez cadouri si decoratiuni. Si, de vreo doi ani, cumparaturile pentru sarbatori le fac de la Nobila Casa. Atat in magazinele din diverse orase, precum Baia Mare, la Vivo! Baia Mare, cat si site-ul nobilacasa.ro, ofera foarte multe produse si decoratiuni specifice, de calitate superioara, cu accente traditionale, dar si moderne, pentru cei care prefera acest stil.

Anul acesta m-am interesat din tmp de oferta si iata ce am pus in cosul de cumparaturi: Perna Decor Childhood Decorations, Lumanare Christmas Wish, Lumanare Christmas Feel, Fata de masa Christmas Gifts si Decoratiune Om de Zapada cu led Christmas World. Acestea sunt primele cumparaturi, insa nu am terminat lista de decoratiuni. Pana pe 24 decembrie, cu siguranta, numarul obiectelor achizitionate de la nobilacasa.ro se vor tripla.

Pentru mine, acest magazin este inca un motiv in plus pentru care iubesc Craciunul. Intra si tu pe site si convinge-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *