Anotimpul cadourilor

Ca in fiecare an, ma pregatesc de anotimpul cadourilor. Care sa fie acest anotimp? Iarna, desigur! Nu exista iarna fara ca “Mos Craciun” sa nu treaca pe la casa mea si sa lase familiei cadouri de care sa se bucure. Insa, anul acesta vreau sa ii daruiesc sotiei mele un cadou pe care sa il poata folosi in fiecare zi. O husa de telefon. Avand in vedere ca a primit un telefon nou luna trecuta, cu ocazia zilei sale de nastere, este tot randul meu sa ii cumpar si o husa pentru acesta. Desi nu stiam clar ce isi dorete, am decis ca voi gasi pana la urma o gama de huse samsung galaxy a9 din care sa am de unde alege ceva potrivit.

Magazinul online BrandGSM.ro ofera cele mai folositoare accesorii gsm de pe piata si, cu siguranta, magazinul lor online detine o gama variata de huse telefoane.

Am intrat pe site-ul lor asa cum mi-a fost sugerat si am fost oarecum coplesit de cantitea de accesorii pe care magazinul o detine. BrandGSM.ro nu numai ca detine accesorii pentru aproape orice model de Samsung Galaxy, dar si pentru multe alte telefoane pentru iPhone, Huawei si HTC. Simteam ca intrasem in paradisul accesoriilor gsm. Desi mi-ar fi placut sa privesc toata ziua produsele de pe site-ul lor, aveam misiunea de a gasi o husa de caltiate pentru sotia mea.

Imediat ce am zarit husa Samsung Galaxy A9, Silicon Candy Black de la producatorul Just Must am si pus-o in caruciorul de cumparaturi. Nu era singurul model din gama de huse A9, insa acesta mi-a placut foarte mult.

Aceasta husa prezinta un design simplu, totul fiind de culoare neagra. Husa este fabricata din silicon TPU, un material flexibil si subtire, dar in acelasi timp foarte rezistent.

Pe marginile husei sunt decupaje care permit ca telefonul sa fie incarcat fara a inlatura husa, iar tastele de volum sunt acoperite pentru o protectie cat mai buna a dispozitivului. Design-ul husei este de tip slim, ce nu ingreuneaza telefonul si nici nu modifica forma originala a dispozitivului. Husa se monteaza usor, iar pentru a-l curata se foloseste un servetel umed si unul uscat.

Am plasat comanda pentru husa, iar site-ul a fost foarte prompt in a-mi raspunde la solicitare. Am fost informat ca voi primi husa in cateva zile. Exact cum au specificat cei de la BrandGSM.ro, am primit husa prin curier la trei zile de la plasarea comenzii. Cand am primit husa, nu am rezistat sa nu despachetez coletul si sa o privesc. Intr-adevar, calitatea este foarte buna, iar design-ul simplu si elegant mai mult decat suficient.

Am sa pun de o parte husa pentru ziua cand va trebui sa o daruiesc de Craciun sotiei mele. Recomand acest magazin cu cea mai mare incredere persoanelor care au nevoie de un accesoriu de calitate pentru telefonul lor smart.

BrandGSM.ro ofera cele mai bune preturi pentru accesorii de calitate inalta. Produsele de pe site ofera o varietate mare pentru orice fel de telefon. Fie ca aveti nevoie de un cablu usb sau de un incarcator nou, BrandGSM.ro sta la dispozitia voastra pentru a va oferi produse de top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *