Cele mai noi televizoare de la LG, disponibile în România

Televizoarele LG din 2022 oferă funcții noi și garanție extinsă pentru panourile modelelor din gamele premium

Televizoarele lansate de LG Electronics (LG) la CES 2022 sunt acum disponibile la retailerii din România și aduc mai multe funcții inteligente pentru o experiență de vizionare fascinantă și o experiență inegalabilă de gaming.

LG OLED

Tehnologia OLED evo integrată atât pe seria G2, cât și pe seria C2 oferă o luminozitate mai mare pentru imagini ultra-realiste, cu o claritate și detalii uimitoare. Mai mult, cu tehnologia Brightness Booster™, televizoarele din seria G2 oferă mai multă luminozitate printr-o dispersare îmbunătățită a căldurii și un algoritm mai avansat¹. Procesorul α9 Gen 5² extinde capacitățile LG AI Sound Pro și oferă un sunet mai autentic, permițând difuzoarelor încorporate să producă un sunet virtual 7.1.2 surround, pentru seri de film mai imersive.

Seria G2 2022 de la LG introduce un nou model de 83 de inci și primul OLED de 97 de inci din lume pentru a completa gama de televizoare de 55, 65 și 77 de inci. Seria LG G2 oferă un design elegant, potrivit oricărei încăperi. Seria C2 de la LG oferă cea mai diversă selecție de dimensiuni de ecran, cu un total de șase variante în 2022: primul televizor OLED de 42 de inci din lume, ideal pentru jocuri pe consolă și PC și modelele de 48, 55, 65, 77 și 83 de inci.

2022-QNED99_86-inch_Product-04 (1)

„LG își continuă angajamentul de a aduce tuturor consumatorilor cele mai noi modele de televizoare OLED ale brandului, cu funcții actuale cerute de iubitorii de film și de gameri. Produsele lansate anul acesta oferă o serie extinsă de opțiuni de diagonală și specificații odată cu introducerea primului OLED cu diagonala de 97” din lume – modelul LG OLED G2, care integrează cel mai avansat panou de pe piață, OLED evo, dar și un ecran gândit mai ales pentru pasionații de jocuri, noul model LG OLED C2 cu diagonala de 42”. Produsele noastre OLED evo sunt astăzi mai prietenoase cu mediul, pentru că sunt construite din fibre compozite ușoare, astfel că produc mai puține emisii de carbon în timpul transportului și sunt mai ușor de reciclat”, a declarat Sorin Spînu, Country Manager LG Electronics Romania.

 2022-OLED-G2_97-inch_Product-01 (1)

Interfața webOS îmbunătățită

WebOS 22 aduce experiența de vizionare cât mai aproape de realitate pe noile televizoare LG și oferă un nivel ridicat de personalizare a experienței de vizionare. Utilizatorii pot crea profiluri și pot configura accesul rapid la serviciile de streaming preferate, pot primi recomandări de conținut personalizate bazate pe istoricul vizionărilor și pot primi alerte în timp real.

NFC Magic Tap poate fi folosit și pentru a partaja ecranul unui dispozitiv mobil pe un televizor LG⁴. De asemenea, conținutul poate fi partajat de la un televizor la altul în aceeași locuință, folosind Room to Room Share, care permite vizualizarea conținutului prin cablu sau prin satelit pe un televizor Wi-fi fără un set-top-box suplimentar⁵. În plus, Always Ready transformă televizorul LG într-un media display care poate afișa imagini sau reda muzică atunci când nu este utilizat⁶.

31_LG_OLED_LifeStyleShoot_C2_42_re

Calitate impresionantă a imaginii

Panourile care se regăsesc pe modelele din gama OLED 2022 au fost certificate de InterTek pentru fidelitate a culorilor 100% și volum de culoare 100%. În plus, televizoarele LG OLED sunt unice prin capacitatea lor de a reda fidel culorile din conținutul sursă original, indiferent cât de luminoase sau de întunecate sunt imaginile7 și sunt primele din lume care îndeplinesc cerințele Eyesafe de emisie scăzută de lumină albastră.

Experiență inegalabilă de gaming

Televizoarele LG OLED au făcut de multe ori de-a lungul timpului primii pași pentru experiența de gaming: primul televizor OLED cu suport NVIDIA G-SYNC® și primul televizor OLED 8K care a oferit gaming 8K cu plăcile grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 30. Cu timpul de răspuns de 1 milisecundă, input lag redus și până la patru porturi HDMI care acceptă mai multe funcții HDMI 2.1, nu este surprinzător faptul că LG OLED este alegerea ideală pentru fanii jocurilor pe consolă și PC. Cu suport pentru NVIDIA GeForce NOW și Google Stadia, gamerii pot deschide orice titlu doar conectând un controler compatibil, iar noul mod Dark Room ajustează luminozitatea ecranului pentru o experiență de joc mai bună în condiții întunecate.

40_LG_OLED_LifeStyleShoot_G2_77_two_pole_stand_re

LG QNED Mini LED

LG a dezvăluit, de asemenea, o linie extinsă de televizoare QNED pentru 2022. Cu tehnologia LG Quantum Dot NanoCell, noua gamă oferă o reproducere fidelă a culorilor cu un volum de culoare de 100% și un contrast uimitor, mulțumită tehnologiei Precision Dimming Technology de la LG. Toate modelele începând cu seria QNED90 sunt certificate pentru o acuratețe de 100% a culorii, astfel încât calitatea înaltă a imaginii să fie aceeași indiferent de unghiul de vizualizare8.

În România, televizoarele LG din gama 2022 sunt disponibile la retailerii specializați începând cu luna mai.

Televizoarele LG OLED sunt proiectate pentru a respecta cele mai înalte standarde de calitate și de performanță. Modelele din gamele G2 și Z2 de la LG dispun de o garanție extinsă de 5 ani pentru panoul OLED, astfel încât clienții LG să se bucure mult timp de o experiență de vizualizare inegalabilă, fără griji. Toate informațiile despre campanie sunt disponibile aici: https://campanialg.ro/garantie5ani/.

45_LG_OLED_LifeStyleShoot_G2_83_Wall_Mount_re

În plus, LG oferă intalare premium gratuită pentru anumite modele de televizoare OLED, QNED și UHD. Astfel, la achiziția modelelor incluse în campanie³ beneficiezi de serviciile de  instalare oferite de echipele de specialiști LG.  După ce ai achiziționat produsul potrivit pentru tine, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://campanialg.ro/instalaregratuita/, să completezi formularul cu datele tale, apoi vei fi contactat pentru stabilirea programării.

###

1 Brightness Booster™ disponibil doar pe seria LG OLED G2.

2 Procesorul α (Alpha) 9 Gen 5 AI este disponibil pe modelele: OLED Z2, OLED G2, OLED C2, QNED Mini LED QNED99, QNED Mini LED QNED95.

3 Campania se aplică produselor OLED55G13LA, OLED55G23LA, OLED65G13LA,  OLED65G23LA, OLED77C11LB, OLED77C12LA, OLED77C21LA, OLED77C22LB, OLED77G13LA, OLED77G23LA, OLED83C11LA, OLED83C21LA, OLED83G23LA, OLED88Z19LA, OLED88Z29LA, 75QNED963QA, 75QNED993QB, 86QNED813QA, 86QNED863QA, 86QNED993PB, 86QNED913QA, 86QNED993QB, 86UQ91003LA și 75UQ91003LA

4 Content sharing (ex.: fotografii, muzică, video-uri) acceptat pe dispozitivele compatibile Android și iOS. Sreen mirroring este acceptat pe dispozitivele Android compatibile, iar suportul pentru dispozitivele iOS va fi adăugat pe parcursul anului 2022.

5 Room To Room Share disponibil prin upgrade de firmware în prima jumătate a anului 2022. Acceptă conținut de la set-top box-uri și transmisii terestre.

6 Always Ready disponibil pe OLED Z1, OLED G2, QNED Mini LED QNED99, QNED Mini LED QNED95, QNED Mini LED QNED90. Funcția poate fi dezactivată din meniul de setări TV.

7 Panoul LG OLED certificat de Intertek pentru fidelitate de culoare 100% măsurată conform CIE DE2000 cu 125 de modele de culoare. Certificate de Intertek, televizoarele OLED de la LG pot exprima 100% din spectrul DCI-P3 într-un spațiu de culoare 3D care acoperă întreaga gamă de luminanță a televizoarelor, conform IDMS 1.03C (cl. 5.31).

8 Certificate de Intertek, televizoarele LG QNED oferă o consistență ridicată a culorii înregistrată 100% de CIE DE2000 în 18 modele de culoare cu un unghi de vizualizare de ±30°.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *