Zyxel – Serviciile de tip Managed Service Provider (MSP) – soluția ideală pentru IMM-uri

Imagine 1

7 iunie 2023 — Majoritatea proprietarilor de IMM-uri au o singură persoană  pe zona IT la birou care configurează stații de lucru pentru noii angajați, instalează / întreține software-ul, recomandă achizițiile IT, oferă asistență tehnică și realizează upgrade-uri. Un MSP gestionează mai multe domenii ale companiei dumneavoastră – de la personal și resurse umane la salarizare, infrastructură IT, gestionarea furnizorilor, securitate, administrare și aplicații. MSP-urile se pot ocupa de cele mai complexe procese de afaceri. MSP-urile sunt angajate pentru a fi parteneri strategici, obiectivul principal fiind acela de a opera afacerile în mod eficient. Potrivit Gartner, un furnizor de servicii gestionate (MSP) oferă suport pentru rețeaua, infrastructura și securitatea, prin asistență continuă.

MSP-urile se află acum într-o poziție de prim rang de la pandemie. La începutul pandemiei, observam o nevoie imediată de schimbare a modului în care rețelele sunt implementate, întreținute și gestionate. Furnizorii de servicii gestionate se află într-o poziție excelentă pentru a ajuta clienții să construiască și să gestioneze rețele care să răspundă nevoilor noii normalități. În calitate de MSP, veți fi echipat pentru a sprijini provocările moderne ale rețelei și pentru a asigura noi fluxuri de venituri pentru afacerea dvs.

Se anticipează că industria MSP va înregistra un CAGR de 11% până în 2025. De aceea, la Zyxel, le permitem revânzătorilor să implementeze cu ușurință servicii gestionate în portofoliul lor existent, îmbunătățind în același timp oferta de servicii gestionate a MSP-urilor existente.

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *