Descoperă particularitățile noilor telefoane moto g: sistem de camere Ultra Pixel de 50MP cu stabilizare optică, în culoarea anului Viva Magenta, finisaj din piele vegană sau baterie de 6000 mAh

Prin familia moto g, Motorola s-a concentrat pe accesibilitatea caracteristicilor cheie, astfel încât oamenii din întreaga lume să beneficieze și să se bucure de tehnologii și funcții premium.

Consolidând această misiune, odată cu lansarea noilor moto g84 5G și moto g54 5G power edition, Motorola oferă o experiență premium pe dispozitive mid-range, de care utilizatorii se vor îndrăgosti: de la finisajul din piele vegană1 sau culoarea anului, Viva Magenta, care se regăsesc pe moto g84 5G, bateria de 5000 mAh, respectiv 6000 mAh a lui moto g54 5G power edition, până la memoria RAM mare de 12 GB sau la noul sistem de camere ultra pixel de 50 MP cu stabilizare optică. În plus, noile moto g oferă un design remarcabil în culori moderne, viteze 5G2 și multe altele.

Începând cu data de 18 septembrie, noile moto g84 5G și moto g54 power edition vor fi disponibile în România la partenerii Motorola, iar din 2 octombrie, va fi disponibil și moto g54, varianta 8/256 GB. Moto g84 5G va putea fi achiziționat în culorile PANTONE Viva Magenta, Culoarea Anului 2023 PANTONE, Marshmallow Blue și Midnight Blue, la prețul de 1399 lei.

Moto g54 5G power edition 12/ 256 GB va fi disponibil în culorile Midnight Blue, Pearl Blue și Mint Green la prețul de 1199 RON.

moto g84 5G: Finisaj din piele vegană și un sistem de camere Ultra Pixel de 50 MP cu stabilizare optică pentru amintiri de neuitat, în culoarea anului, Viva Magenta, de la PANTONE

Noul moto g84 5G are un design elegant în culori moderne și detalii mai clare ale imaginilor incluzând un sistem de camere cu OIS, tehnologie Ultra Pixel și un ecran pOLED de 6,5”.

Cu moto g84 5G, utilizatorii vor avea parte de fotografii mai clare cu ajutorul sistemului de camere de 50MP. Tehnologia Ultra Pixel, care combină pixelii în pixeli mari de 2,0 µm, contribuie la claritatea imaginilor, producând fotografii în culori luminoase și vibrante, în timp ce OIS asigură stabilizare optică pentru imagini spectaculoase. Pentru unghiuri și perspective suplimentare, lentila ultra-wide de 8MP cu Macro Vision le oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege diferite unghiuri de vizualizare. Iar pentru selfie-uri reușite, moto g84 5G vine cu o cameră frontală de 16MP cu focalizare rapidă.

Aducând o explozie de culoare, moto g84 5G este primul din familia moto g care vine în Culoarea Anului PANTONE™3 din 2023, Viva Magenta. Această nuanță este pusă în valoare de finisajul din piele vegană. Culorile includ și Marshmallow Blue, disponibilă cu finisaj tot din piele vegană, și Midnight Blue, cu finisaj mat. Moto g84 5G este rezistent la apă conform standardului IP54, fiind protejat în caz de stropire accidentală cu apă.

Utilizatorii pot vedea imaginea de ansamblu pe un ecran pOLED ultrawide de 6,5”, cu contrast infinit. Această caracteristică iluminează fiecare pixel individual, producând nuanțe de negru mai adânci și culori mai vii. DCI-P3 și adâncimea de culoare de 10 biți contribuie, de asemenea, la experiența de vizionare, oferind peste un miliard de nuanțe care conferă o imagine cu adevărat cinematică. Telefonul are o rată de reîmprospătare de 120Hz5, pentru ca fiecare video sau joc să fie cât se poate de real și să se deruleze fluid, iar luminozitatea de până la 1300 de niți îi ajută pe utilizatori să vizualizeze cu ușurință conținutul ecranului în lumina directă a soarelui.

Tehnologia de afișare de pe moto g84 5G este completată de difuzoarele cu tehnologie Dolby Atmos® pentru o experiență audio captivantă. Cu mai multe straturi și detalii mai clare, Dolby Atmos oferă o experiență sonoră mai bogată și multidimensională pentru toate activitățile de divertisment. Telefonul dispune, de asemenea, de Spațial Sound de la Motorola pentru un sunet îmbunătățit. Procesorul Snapdragon® 695 5G asigură viteze de până la 2,2 GHz cu un proces de 6 nm, astfel încât utilizatorii să se bucure de jocuri fluide, fotografii de înaltă calitate și streaming fără întârzieri cu o eficiență incredibilă. Utilizatorii pot, de asemenea, să folosească până la 12 GB de RAM și 256 GB de stocare6,7 pentru a face multitasking mai ușor și pentru a stoca tot ceea ce au nevoie.

În plus, utilizatorii moto g84 5G pot extinde experiența mobilă pe un televizor sau monitor8 pentru divertisment mai captivant sau productivitate sporită. Mai mult, conectându-l la un PC9, utilizatorii pot accesa aplicațiile de pe telefon și fișierele PC-ului pe același ecran. Aceasta include partajarea fișierelor și a imaginilor între cele două dispozitive, utilizarea camerei de înaltă rezoluție în locul camerei web, răspunderea la apeluri sau trimiterea de mesaje direct de pe PC.

moto g54 5G power edition: Baterie puternică de 6000 mAh pentru o experiență de utilizare îndelungată

 

moto g54 5G power edition vine cu o baterie puternică de 6000 mAh pentru ca utilizatorii să se bucure de videourile sau jocurile preferate, mai mult timp. Acesta oferă o conectivitate ultra-rapidă 5G și un ecran de 6,5″ FHD+ și 120Hz, susținut de difuzoare stereo – combinația perfectă pentru cei care doresc un dispozitiv versatil, creat pentru divertisment.

moto g54 5G power edition permite utilizatorilor să urmărească videourile preferate în Full HD+ nativ, fără a sacrifica calitatea imaginii așteptată în mod obișnuit pe un ecran standard. În plus, cu un raport de aspect de 20:9, utilizatorii pot derula mai puțin și vedea mai mult atunci când navighează pe site-uri web și citesc conținut. Și cu o rată de reîmprospătare de 120Hz – comutarea între aplicații, jocuri și derularea site-urilor web se va desfășura fără probleme. Rata de reîmprospătare se ajustează automat în funcție de tipul de conținut, în timp ce rata tactilă de 240Hz cu latență redusă oferă o experiență mai fluidă decât un ecran standard.

Pentru a completa experiența de divertisment, moto g54 5G power edition este echipat cu difuzoare cu tehnologie Dolby Atmos®. Utilizatorii vor experimenta sunetul mișcându-se în jurul lor cu noul Moto Spatial Sound și se vor bucura de un bas îmbunătățit, cu mai multă claritate pe difuzoarele stereo mari.

Moto g54 5G este echipat cu un senzor de 50MP cu OIS, care realizează imagini clare și detaliate, și cu tehnologia Quad Pixel pentru o sensibilitate la lumină de 4 ori mai bună în condiții de lumină scăzută, pentru fotografii în culori mai clare și mai vibrante, indiferent de zi sau noapte. Camera dedicată Macro Vision permite utilizatorilor să se apropie și mai mult de subiect și să fotografieze detaliile greu de surprins cu o lentilă standard.  În plus, Camera frontală de 16MP completează sistemul avansat de camere, care vine și cu funcția Face Beauty pentru fotografii îmbunătățite.

Pentru a asigura utilizatorii că beneficiază la maximum de 5G, Motorola a inclus MediaTek Dimensity 7020, un procesor puternic cu opt nuclee ce oferă frecvențe de până la 2,2GHz. În plus, utilizatorii nu vor mai trebui să își facă griji în privința duratei de viață, datorită bateriei de 6000mAh cu încărcare TurboPower™ care asigură autonomie de lungă durată.

Aspectul exterior al moto g54 5G este la fel de important ca ceea ce se află în interior. De aceea, moto g54 5G este conceput pentru a se evidenția prin carcasa din aluminiu a camerei și finisaj, incredibil de confortabil în mână.

Și pentru un plus de rafinament, există o ediție specială fabricată din piele vegană, moale la atingere, disponibilă pe moto g54 8/256 GB. Toate sunt protejate de picături de ploaie sau stropiri accidentale datorită designului rezistent la apă3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *