Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

  • Din noul rol, Cosmin Dodoc va alinia echipele celor nouă companii din cadrului Grupului eMAG, formate din peste 10.000 de angajați
  • Cu peste 20 de ani experiență, Cosmin Dodoc a condus în ultimul an departamentul People & Organisation din cadrul eMAG

București, 2 noiembrie 2023. Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care toate companiile din portofoliu se află într-o etapă de dezvoltare accelerată. Din noul rol, Cosmin va coordona dezvoltarea echipelor din cele nouă companii ale grupului, care cuprind peste 10.000 de angajați. Printre companiile care fac parte din Grupul eMAG se numără platforma de livrări la domiciliu Tazz, retailerul online de fashion Fashion Days, hipermarketul online Freshful, compania românească de curierat rapid Sameday Delivery sau atelierul de reparații Depanero.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Cosmin Dodoc preia noul rol după mai bine de un an în care a ocupat poziția similară la nivelul operațiunilor eMAG. Din noul rol, misiunea sa va fi de a duce mai departe modelul de creștere al echipelor dezvoltat în cadrul eMAG. Astfel, Cosmin va urmări să identifice atuurile din fiecare echipă și modalități de a sprijini colegii în procesele de dezvoltare personală și profesională.

„Cosmin este alături de noi de opt ani, iar în ultimul an, cât a coordonat echipa People la eMAG, ne-a ajutat să creștem implicarea colegilor, să păstrăm un mediu de lucru motivant și eficient și să ne apreciem mai mult. Promovarea lui ne va ajuta, în primul rând, să beneficiem de transferul de know-how la nivelul întregului grup și să aliniem agenda, planurile și procedurile de HR,” a declarat Tudor Manea, CEO Grup eMAG.

„Coordonarea echipelor unui grup de peste 10.000 de oameni înseamnă pentru mine oportunitatea de a învăța și crește zi de zi alături de ei. De când sunt parte din echipa eMAG am cunoscut aproape toate departamentele, iar asta m-a ajutat să înțeleg rolul fiecăruia în complexitatea business-urilor din grup. Obiectivele mele se leagă de împărtășirea experienței pe care am acumulat-o în ultimii 20 de ani și de crearea proiectelor care să ne ajute să ne dezvoltăm împreună, dar și de identificarea oamenilor din interiorul grupului care pot și vor mai mult,” a declarat Cosmin Dodoc, VP People & Organisation eMAG Group.

Cosmin Dodoc are 43 de ani și, înainte de a se alătura eMAG, a lucrat timp de opt ani în roluri de vânzări pentru soluții de HR. Odată cu intrarea în echipa eMAG, s-a implicat în identificarea și promovarea talentelor din grup și a făcut parte din numeroase proiecte de anvergură, precum integrarea Fashion Days sau cea a Extreme Digital în Ungaria, dar și lansarea Freshful, cel mai mare hipermarket online. Cosmin a supervizat echipele de HR Business Partners, recrutare și HR Logistics și, din cel mai recent rol, a coordonat întreaga activitate a echipei People & Organisation din cadrul eMAG. De-a lungul timpului și-a perfecționat cunoștințele la Yale School of Management și Harvard Business School.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc și prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance. De peste 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul Genius pentru abonați, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit sau servicii de eșalonare a plății precum Buy now, pay later sau Slice it, și aplicația de mobil. Pentru mai multe informații despre eMAG, accesați about.emag.ro.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *