Romanian Software (colorful.hr) anunta cele mai mici preturi din an pentru solutiile digitale si ofera cadou servicii de consultanta legislativa in HR

Bucuresti,13 noiembrie 2023 – Romanian Software, lider al pietei de software in domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunta inceperea campaniei de Black Friday pe 10 noiembrie cu reduceri de 50% pentru cel mai popular pachet de solutii digitale de HR si nu numai.

50% dintre specialistii HR considera ca nu au incredere in capacitatea lor de a tine pasul cu modificarile legislative in continua schimbare. In contextul in care primele 10 luni ale anului 2023 au adus un numar de 78 de ordonante, schimbari si noutati, dificultatea de a ramane in conformitate cu legislatia creste. Pe parcursul anului, Romanian Software a sustinut constant eforturile specialistilor HR de a fi la curent cu schimbarile prin webinarii dedicate tuturor modificarilor legislative care au avut un impact in zona de salarizare si administrare de personal. De asemenea, nevoia de digitalizare a proceselor esentiale de resurse umane a crescut, iar pachetul HR Start colorful.hr a devenit cea mai populara optiune a companiilor, din dorinta de a-si asigura proceduri conforme cu legislatia in vigoare, dar si procese eficiente.

Conform unui studiu pe care echipa colorful.hr l-a efectuat toamna aceasta, cea mai mare provocare a managerilor HR este gasirea si recrutarea talentelor cu abilitatile necesare organizatiei. Problema este ca liderii din domeniul resurselor umane nu-si pot indrepta atentia inspre provocarile lor reale din cauza piedicilor birocratice si normative. De Black Friday, am ales sa facem digitalizarea mai accesibila, dar si sa eliminam provocarea legislativa. Pachetul HR START este in prezent cea mai populara optiune pentru clientii nostri noi intrucat contine solutii digitale esentiale de HR care sa-ti permita sa scalezi la nivel de business prin eficientizarea proceselor de baza cum ar fi salarizarea sau administrarea de personal. Aditional, pentru a elimina aceasta povara, oferim cadou doua luni de Abonament Legislativ care include si ore de consultanta cu specialistii nostri in fiscalitate si dreptul muncii, dar si invitatii la Maratonul de Legislatie in HR, un eveniment anual care a strans peste 190 de specialisti HR la editia trecuta.”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Oferta de Black Friday colorful.hr, valabila pana pe 30 noiembrie, cuprinde pachetul solutii digitale de HR alaturi de servicii legislative:

  • Pachetul HR START pentru clientii noi:  4 solutii de HR esentiale cu 50% reducere la implementare, economisesti 2500– HR START include solutiile digitale pentru administrare de personal, salarizare, pontaj, self-service pentru angajati. Vezi oferta aici.
  • Abonament Alerte Legislative timp de doua luni cadou, valoare 600– Notificari interpretate prin email ale noutatilor legislative in 48 de ore de la publicarea acestora in Monitorul Oficial +3 ore de consultanta legislativa pe luna in domeniul resurselor umane si al salarizarii. Vezi oferta.
  • 2 invitatii la Maratonul de Legislatie in HR in valoare de 400€ pentru editia 29 ianuarie – 2 februarie 2024–  Eveniment timp de o saptamana dedicat tuturor modificarilor legislative cu impact in zona de salarizare si administrare de personal in care se dezbat toate schimbarile majore din 2023, se ofera cele mai bune practici de implementare ale acestor modificari si se analizeaza ce se va intampla din 2024. Afla mai multe.

De Black Friday, poti economisi 3500€ digitalizandu-ti procesele de HR, in timp ce te asiguri ca ramai in conformitate cu legislatia in 2024.

Companiile care nu cauta digitalizarea in HR pe final de an, pot beneficia de solutiile de externalizare oferite de colorful.hr la cel mai avantajos pret prin campania Outsource more, pay less. Pentru contractarea de servicii de externalizare a proceselor de HR (administrare de personal si salarizare), clientii noi primesc doua luni contractuale gratuite. Vezi oferta aici.

Oferta de anul acesta tine cont de nevoile de digitalizare ale departamentelor de HR, sustinand, in acelasi timp, si conformitatea legislativa. Solutiile digitale din pachetul HR START ofera businessurilor claritatea, eficienta si conformitatea legala atat de necesare in aceasta perioada. Suportul oferit sub forma de abonament cu ore de consultanta si participarea la Maratonul de Legislatie sunt esentiale pentru a sustine companiile pe parcursul anului viitor, cand intra in vigoare o multime de modificari fiscale si numai. 75.4% dintre specialistii HR se confrunta cu deficitul de talente din piata muncii, dar atentia lor nu se va putea indrepta inspre aceasta provocare decat prin imbunatatirea modului in care fac lucrurile sa se intample: organizat, automatizat si cu o atentie sporita asupra noilor legi aparute.

Despre colorful.hr/Romanian Software

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software inoveaza procesele de HR din orice companie, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanta, dar si obiectivele de crestere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competentelor, spatiul personal al angajatului, comunicarea interna, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicatie mobila. Complementar, se ofera servicii de externalizare a salarizarii si administrarii de personal, recrutare si leasing de personal, consultanta in dreptul muncii si asistenta fiscala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *