Konica Minolta România este partener la expoziția de print multisenzorial, organizată de Emprint


Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare A3 color de peste 20 de ani, integrator de soluții de management al documentelor și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, este partener la expoziția de print multisenzorial organizată de Emprint. 

Compania se alătură inițiativei partenerului său, tipografia Emprint și participă activ la promovarea evenimentului Arta Printului, organizat împreună cu agenția full-service Artvisiona. Arta Printului, o expoziție de print multisenzorial, va avea loc în perioada 20-24 noiembrie 2023, la Elite Art Gallery din București.

În cadrul acestei expoziții, publicul va avea ocazia să descopere lumea fantastică a printului multisenzorial și să privească lucrările din mai multe unghiuri, să atingă exponatele pentru a simți detaliile și să afle detalii despre realizarea acestor materiale. Lăcuirea UV și efectele 3D surprinzătoare, elemente centrale ale acestei expoziții, sunt realizate pe unul dintre primele sisteme de înnobilare digitală de la Konica Minolta – JetVarnish 3DS.

Scopul principal al expoziției Arta Printului este unul educațional, prin care organizatorii doresc să informeze publicul larg despre procesul de realizare a materialelor înnobilate și ce se poate obține cu ajutorul unei tehnologii revoluționare. Cei interesați vor putea afla mai multe detalii din culisele unei tipografii de print digital și offset. Totodată, evenimentul își propune să le arate celor prezenți căprintul este încă relevant și poate aduce valoare proprietarilor de brand și afacerilor, în general.

Pornind de la o idee ingenioasă și funcțională cu o grafică interesantă, folosind un suport deosebit și aplicând tehnici de printare moderne, se pot obține lucrări spectaculoase, cu îmbunătățiri tactile, înnobilări atrăgătoare și finisări naturale. Acestea sunt doar câteva dintre metodele la care apelează brandurile pentru a produce printuri de lux, iar impactul vizual și constructiv al acestora atrage deopotrivă atenţia, atât a consumatorilor, cât și a producătorilor.

Un print cu adevărat valoros își îndeplinește funcția de bază, aceea de a fi mesager al brandului, iar Emprint, alături de Artvisiona, vor demonstra că printul este un instrument vital pentru multe industrii.

Despre Emprint

Încă din 2009 Emprint oferă servicii complete de producție publicitară destinate atât agențiilor de publicitate, cât și afacerilor mici și mari. Tiparul offset, împreună cu tiparul digital, oferă posibilitatea de a realiza orice tip de comandă, în orice tiraj dorit.

   

Despre Artvisiona

Artvisiona este agenția full-service, partener strategic din 2003 pentru antreprenori. De la idee la business pentru start-up, repoziționare, scalare sau revitalizare. Tot ce-ți trebuie într-un singur loc.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a realiza diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *