InfoCons se alătură inițiativei Binance de educație financiară Școala Crypto și oferă vouchere de 100 de lei noilor utilizatori din aplicația proprie

București, 7 decembrie 2023 – InfoCons și Binance România promovează, în parteneriat, educația financiară și protecția consumatorilor, prin proiectul de educație în limba română Școala Crypto și aplicația InfoCons.

În cadrul parteneriatului, InfoCons va oferi noilor utilizatori ai aplicației ce se alătură din ecosistemul Binance vouchere de în valoare de 100 de lei. Astfel, cele două entități continuă procesul de educație, începând din zona cripto și continuând cu informațiile esențiale pentru consumatorii oricăror tipuri de bunuri și servicii.

Binance, împreună cu ONG @Romania, au lansat săptămâna trecută proiectul de educație în limba română Școala Crypto, ce debutează cu un set de module online accesibile, menite să explice în detaliu, pe înțelesul fiecărui utilizator, fundamentele și mecanismele pieței cripto.

Finalizarea fiecărui curs aduce utilizatorilor din România nu doar un bagaj util de cunoștințe, dar și certificate și recompense utile în ecosistemul Binance. Cursurile din platformă sunt structurate pe nivelul Începător, Intermediar și Avansat.

Cursurile online sunt disponibile integral pe această pagină: https://www.binance.com/ro/events/scoalacrypto.

Aplicația gratuită InfoCons  este disponibilă în 33 de limbi și vine în sprijinul consumatorilor cu informații utile, corecte, transparente și pe înțelesul tuturor. Aplicația este unică la nivel internațional, dezvoltată independent și transparent, și pune la dispoziție:

  • Scanarea codurilor de bare ale produselor agroalimentare,pentru a afla ingredientele, numărul și tipul aditivilor alimentari, alergeni, cantitatea de zahăr, sare, calorii;
  • Scanarea codurilor QR de pe etichetele energeticeale produselor electrocasnice și ale dispozitivelor electronice;
  • Toate numerele utile și de urgență la nivel local, național și internațional– secțiune care este disponibilă și offline ;
  • Alertele pentru produsele alimentare și nealimentareîn timp real la nivelul UE;
  • Timpii de așteptareîn punctele de trecere rutieră a frontierei din/în România;
  • Verificarea agentiilor de turism, a unităților de cazare(hoteluri, pensiuni, hostel, etc.) și a unității de alimentație publică licențiate și autorizați din România;
  • Dicționar de terminologiedin domeniul protecție consumatorilor, mediu, financiar bancar, muncă, asigurări, energie, etc.
  • 3 QR coduri GRATUITE personalizate cu care puteți monitoriza traficul de scanare al  QR codurilor generate și nu numai.

Aplicația poate fi personalizată pentru fiecare consumator în funcție de nevoile si preferintele propria (cantitate sare, zahar, alergeni, numeric și tipuri de aditivi, etc).

Global, Binance Academy, umbrela sub care se desfășoară Școala Crypto, atinge 3,7 milioane de noi utilizatori. Până în prezent, 510.000 de participanți au finalizat cursuri, iar 98.000 de certificări NFT au fost distribuite.

Local, versiunea în limba română a fost lansată în august și cuprinde deja peste 300 de articole informative în limba română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *