Brother Romania s-a alaturat StartEvo Treasure Hunt la Liceul Teoretic C.A. Rosetti

Bucuresti, 19 December 2023 – Brother Romania s-a alaturat Asociatiei StartEvo si elevilor din clasele a IX-a ai Liceului Teoretic C.A. Rosetti in organizarea activitatii StartEvo Treasure Hunt care a avut loc in cadrul saptamanii ALTFEL. Una dintre cele 22 de probe care au provocat cele 21 de echipe de liceeni a fost proba practica pe echipamente Brother, alaturi de un test de logica derulate intr-o limita de timp. La actiune au participat 201 elevi de clasa a IX-a, sustinuti de 50 de voluntari din anii terminali si 14 profesori.

Brother Romania se alatura proiectelor organizate cu multa pasiune de Asociatia StartEvo. Nu este prima data cand suntem alaturi de asociatie, implicandu-ne in proiecte de educatie informala pentru copii si tineri adolescenti. Asociatia StartEvo propune acest gen de activitati antrenante, cu experiente practice si care dezvolta atat munca in echipa, cat si contributia individuala pentru a rezolva provocarile in timp limita. Suntem impresionati de entuziasmul cu care tinerii participa prin aceste activitati ”ALTFEL”. Implicarea Brother este in acord cu strategia noastra de a contribui la o lume mai buna pentru copiii nostri”, a declarat Simona Tandarica, Country Manager Brother Romania.

In cadrul probei VIP Reading Challenge echipele au trimis solicitari VIP-urilor si au primit raspunsuri publice filmate de la personalitati recunoscute pe care le-au solicitat. La final, vanatoarea de comori a avut 3 echipe castigatoare, care au indeplinit toate probele atat corect, cat si in limita de timp necesara pentru a obtine cel mai bun punctaj. Castigatorii si participantii au primit la final premii asigurate de partenerii evenimentului.

”Prin acest gen de activitati de tip Treasure Hunt, Asociatia StartEvo face educatie informala prin joaca, ii implica pe tinerii adolescenti intr-o competitie de activitati variate care sa ii atraga, sa ii inspire si sa le faca aceasta saptamana cu adevarat mai ”Altfel”, mai interesanta si utila. Ce facem noi este ceea ce face orice parinte pentru copilul sau: dam tinerilor motivatia sa contribuie pentru a-si defini viitorul”, a declarat Constantin Ferseta, vice-presedintele Asociatiei StartEvo.

Implicata la nivel global in programe menite sa creeze o lume mai sigura si mai buna, compania Brother investeste consecvent in educatie, cercetare si inovare, promovand dezvoltarea tehnologiilor verzi, principiile economiei circulare si cele mai noi concepte privind sustenabilitatea, protectia mediului, utilizarea eficienta a resurselor sau reducerea deseurilor.

Misiunea Brother este dezvoltarea de solutii, echipamente si tehnologii eficiente, care sa permita organizatiilor sa isi imbunatateasca performantele si operabilitatea, simultan cu reducerea costurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *