Mercusys propune daruri performante la prețuri accesibile

București, 19 decembrie 2023—Mercusys, brand orientat spre oferirea de produse Wi-Fi ușor de utilizat, accesibile și performante, a pregătit pentru sărbătorile de iarnă mai multe propuneri de cadouri potrivite pentru toți cei care își doresc să țină pasul cu evoluția rapidă a tehnologiei.

Halo H80X: Sistem Mesh Wi-Fi 6, ideal pentru locuințele mari

Anul acesta poți fi Moș Crăciun pentru locuința și toți membrii familiei tale, alegând sistemul mesh, Halo H80X, ce poate oferi o rețea cu o acoperire de până la 650m2 (în versiunea 3-pack) și poate conecta până la 150 de dispozitive.

Standardul Wi-Fi 6 aduce îmbunătățiri rețelei de acasă, prin comparație cu generația anterioară, crescând viteza, eficiența și stabilitatea conexiunilor din rețea. Toate acestea sunt posibile datorită unor tehnologii precum OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM și BSS Color, alături de canalele de 160 MHz.

Routerele Wi-Fi 6 pentru locuințele mici și mijlocii

Dacă dorești să te bucuri de performanțele unei rețele Wi-Fi 6 la un preț avantajos și nu ai o locuință foarte mare, atunci un router ar putea fi suficient pentru nevoile tale.

Două dintre routerele care își pot găsit locul sub bradul de Crăciun anul acesta sunt Mercusys MR70X și Mercusys MR80X, ambele fiind routere Dual-Band, având standardele Wi-Fi 6 AX1800 și, respectiv, AX3000.

Datorită performanțelor tehnologiei Wi-Fi 6 și a prețurilor accesibile specifice dispozitivelor Mercusys, cele două routere reprezintă și alegeri ideale pentru cei care caută să-și înlocuiască routerele mai vechi, cu o generație wireless mult mai avansată. Cu 4 antene high-gain ajustabile, tehnologiile OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM și BSS Color pentru conexiuni wireless mai eficiente și cu porturi LAN Gigabit, MR70X și MR80X sunt mai mult decât pregătite pentru a susține toate activitățile dintr-o locuință, de la streaming 4K, descărcări de fișiere foarte mari și până la gaming online de performanță.

Acoperire extinsă pentru întreaga familie, de sărbători

Unde este totuși nevoie de o extindere a ariei de acoperire a unui router, Mercusys recomandă alegerea unui range extender potrivit, care va oferi conectivitate în celălalt colț al casei și care poate păstra din performanțele routerului.

Mercusys ME50G este un Range Extender potrivit mai ales pentru routerele mai vechi, de generație anterioară. ME50G dispune de tehnologia Wi-Fi 5 Dual-Band AC1900, ceea ce înseamnă că poate oferi viteze cumulate de până la 1.9 Gbps pentru mai multe dispozitive simultan, mulțumită tehnologiei 3×3 MU-MIMO și a celor patru antene externe. Pe lângă acestea, ME50G dispune și de un Port Ethernet Gigabit pentru dispozitivele din jurul său care pot profita de o conexiune stabilă prin cablu.

Pentru a extinde acoperirea routerelor Wi-Fi 6 este nevoie de un range extender pe măsură precum Mercusys ME70X. Fiind actualul vârf de gamă al extenderelor din portofoliul companiei, acesta dispune de tehnologia Wi-Fi 6 Dual-Band AX1800 și de două antene ajustabile high-gain cu tehnologie 2×2 MU-MIMO pentru a conecta mai multe dispozitive simultan.

ME70X funcționează cu orice router, poate fi configurat foarte ușor direct din aplicația Mercusys și integrează chiar și un Mod Access Point, iar prin portul său Ethernet Gigabit, ME70X poate oferi conexiuni stabile prin cablu unor dispozitive precum consolele de jocuri, televizoarele smart sau calculatoarele.

Despre Mercusys

Mercusys furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune.

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com

Ne puteți urmări și pe:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *