Samsung lansează Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5: Combinația perfectă între durabilitate, performanță și productivitate

București, România – 10 ianuarie 2024 – Samsung Electronics a lansat astăzi, la nivel global, noile Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5, un smartphone și o tabletă dedicate mediului de afaceri, gândite să facă față unor provocări intense, inclusiv pentru munca pe teren, unde versatilitatea, optimizarea și securitatea sunt esențiale.

Ambele dispozitive vor asigura o mobilitate îmbunătățită datorită conectivității 5G de care dispun, o performanță mai bună datorită îmbunătățirilor aduse procesorului, dar și memorie mai mare. În plus, XCover7 vine cu o cameră nouă și puternică pe partea din spate și un ecran extins în mărime și rezoluție, în timp ce Tab Active5 include atât baterii înlocuibile, cât și Modul Fără Baterie, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lucra în diverse setări.

Conform unui raport de evaluare realizat de IDC Marketscape Worldwide Rugged Mobile Devices 2023, în 2022 peste o treime (38%) din companiile din SUA au implementat dispozitive mobile robuste, iar alte 38% dintre aceste companii au declarat că planifică achiziționarea unui număr mai mare de astfel de dispozitive până în 2023. Fiind fiabile, performante și durabile, dispozitivele mobile robuste pot satisface nevoile unei game variate de industrii enterprise, inclusiv producția, sănătatea, retailul și sectorul guvernamental. Astfel, creșterea pieței dispozitivelor robuste nu dă semne că ar încetini.

La Samsung, înțelegem că afacerile de astăzi se confruntă cu provocări și oportunități fără precedent și au nevoie de produse care să țină pasul cu nevoile lor dinamice. De aceea am creat Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5, dispozitivele robuste create special pentru cei care lucrează în prima linie. Acestea nu sunt doar puternice și versatile, ci și durabile și sigure, făcându-le partenerii perfecți pentru angajații care trebuie să rămână conectați, productivi și în siguranță în orice situație”, declară Jerry Park, vicepreședinte executiv și șef al echipei globale de afaceri mobile B2B, MX Business la Samsung Electronics.

Construite să reziste & durabilitate de nivel următor

Concepute pentru a rezista în condiții de muncă dificile, Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 permit muncitorilor să-și utilizeze smartphone-urile și tabletele fără griji. Ambele dispozitive – alături de S Pen-ul inclus al Tab Active5 – au IP68 pentru rezistență la apă și praf, asigurând un nivel de durabilitate potrivit pentru medii de lucru extreme, cum ar fi șantierele de construcții sau depozitele din retail. Construit conform standardului militar MIL-STD-810H, Galaxy XCover7 este conceput pentru a rezista la șocuri de la căderi de până la 1.5m, în timp ce Galaxy Tab Active5 poate rezista la o cădere de 1.8m atunci când este utilizat cu husa de protecție inclusă.

Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 beneficiază de sticlă Corning® Gorilla® Glass Victus®+ și, respectiv, Corning® Gorilla® Glass 5, care îmbunătățesc durabilitatea și rezistența la zgârieturi. Ecranele dispozitivelor permit, de asemenea, ajustări ale sensibilității la atingere, făcându-le ușor de utilizat pentru lucrătorii care poartă mănuși. De asemenea, au fost testate extensiv pentru utilizarea cu dezinfectanți. Cu aceste specificații, dispozitivele robuste Galaxy sunt construite pentru a rezista la vreme severă sau la pericole, făcându-le ideale pentru o varietate largă de lucrători din prima linie.

Concepute pentru a menține fluxul de lucru în birou, pe teren sau în prima linie

În lumea din ce în ce mai digitală de astăzi, întreprinderile au nevoie ca angajații să rămână conectați și online. Galaxy XCover7 a fost actualizat pentru a oferi 5G rapid și fiabil, împreună cu Wi-Fi 5, în timp ce Galaxy Tab Active5 oferă 5G și Wi-Fi 6. Această conectivitate de vârf permite angajaților să colaboreze mai eficient.

În plus față de conectivitatea fluentă, ecranele premium ale Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 facilitează utilizarea ușoară și convenabilă. Ecranul de 6.6 inci al XCover7 oferă o suprafață mai mare și o rezoluție crescută față de generațiile anterioare. Ecranul de 8.0 inci al Tab Active5 oferă o vizibilitate îmbunătățită în condiții exterioare, datorită luminii crescute, și o experiență de vizionare mai fluidă cu o rată de reîmprospătare de până la 120Hz. Ambele dispozitive sunt construite pentru a oferi un suport puternic în mediul de afaceri, fiind foarte subțiri și ușoare, perfecte pentru utilizare la locul de muncă sau în mișcare.

Dispozitivele robuste de la Samsung asigură continuitatea muncii, oferind angajaților sprijinul și conectivitatea de care au nevoie, chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Pentru zile lungi pe teren sau pe linia de producție, angajații care folosesc atât Galaxy XCover7, cât și Tab Active5 pot beneficia de încărcare rapidă pentru a reduce timpul dintre încărcări.Ambele dispozitive sunt echipate cu baterii înlocuibile, reducând timpul de inactivitate atât la locul de muncă, cât și în afara acestuia.

Galaxy Tab Active5 poate funcționa fără baterie în modul No Battery Mode. Acest lucru le permite angajaților să utilizeze dispozitivul fără întrerupere în timpul muncii sau când sunt în mașină, menținând sănătatea bateriei în medii cu temperaturi ridicate. De asemenea, Galaxy XCover7 și Tab Active5 au interfețe de încărcare POGO, care simplifică procesul de încărcare, permițând locurilor de muncă cu stații POGO să încarce mai multe dispozitive simultan.

Concepute pentru a maximiza productivitatea și securitatea

Dispozitivele robuste de la Samsung sunt, de asemenea, concepute pentru a maximiza productivitatea și a facilita munca de teren. Creșterea volumului difuzorului limitează confuzia pe șantierele de lucru prin asigurarea unei sunet precis. Tastele programabile permit scurtături și îmbunătățesc productivitatea, iar scanarea rapidă a codurilor de bare prin intermediul Knox Capture optimizează operațiile în depozite sau puncte de vânzare mobile (mPOS).

Întrucât afacerile continuă să opereze într-un mediu rapid, care favorizează eficiența, gama robustă Samsung Galaxy permite angajaților să facă mai mult în mai puțin timp, contribuind la îndeplinirea cererilor tot mai mari ale consumatorilor prin creșterea productivității și a operațiunilor în mediul de lucru. Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 sunt de asemenea compatibile cu o varietate de accesorii terțe, de la diferite huse funcționale la stații de încărcare, PTT-uri USB-Type C și altele – permitând integrarea completă în orice operațiune de la locul de muncă.

Pentru prima dată în cazul dispozitivelor robuste Samsung, Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 beneficiază de suportul pentru Samsung Knox Vault. În cadrul angajamentului Samsung Galaxy de a extinde protecțiile de securitate puternice dincolo de dispozitivele flagship, clienții enterprise au acum o mai mare varietate de dispozitive pe care le pot utiliza în siguranță pentru nevoile lor de afaceri. Knox Vault ajută la protejarea celor mai critice date de pe aceste dispozitive, incluzând informațiile de pe ecranul de blocare, cum ar fi codurile PIN, parolele și modelele.

Knox Vault construiește un mediu de execuție securizat izolat fizic de procesorul principal și memoria sistemului, devenind funcțional începând cu momentul în care un utilizator își înregistrează ecranul de blocare – astfel, utilizatorii pot beneficia de securitate sporită imediat. Knox Vault poate ajuta la protejarea cheilor de securitate ale utilizatorilor, care criptează datele stocate în dispozitiv, contribuind la asigurarea siguranței – chiar și în cazul în care dispozitivul este pierdut sau furat. O soluție bazată pe hardware și rezistentă la manipulare, Samsung Knox Vault a fost creată pentru a proteja datele utilizatorilor nu doar împotriva atacurilor bazate pe software, ci și împotriva atacurilor hardware folosind instrumente profesionale de înaltă performanță.

Disponibilitate

Noul Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 vor fi disponibile începând cu luna ianuarie 2024.

Pentru mai multe informații despre cele mai recente dispozitive Galaxy de la Samsung, vizitați https://www.samsung.com/ro/.

Specificații de produs:

Galaxy XCover7
Display* 6.6-inci, 20:9, FHD+, TFT, 60Hz, Touch Sensitivity**
*Măsurată diagonal ca un dreptunghi complet fără a lua în considerare colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă efectivă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și orificiului camerei.

** Sensibilitatea la atingere crește reactivitatea pentru mănuși de piele cu o grosime mai mică de 2mm, conform rezultatelor testelor interne de laborator. Dispozitivele pot fi utilizate în medii umede, dar nu sunt potrivite pentru scufundări complete sub apă. Funcția de atingere sub apă nu este disponibilă. Reacția la atingere poate varia în funcție de materialul și grosimea mănușilor, precum și de alte condiții de mediu.

Sistem de operare Android 14
Dimensiuni 169.0 x 80.1 x 10.2mm(240g*)
* Greutatea poate varia în funcție de piață.
Camera Principală 50MP Wide F1.8, Flash
Frontală 5MP F2.0
Memorie & Spațiu de stocare* 6 + 128GB, microSD up to 1TB**
*Disponibilitatea reală a spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, dimensiunea și formatul fișierelor.

** Cardul MicroSD se vinde separat.

Procesor 6nm Octa-Core Processor
Baterie*** User Replaceable**, 4,050mAh (typical)*
 

*Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, având în vedere deviația capacității bateriei între eșantioanele de baterie testate conform standardelor IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.950mAh. Durata reală a bateriei poate varia în funcție de mediu de rețea, modele de utilizare și alte factori.

** Bateria suplimentară înlocuibilă și stația de încărcare POGO se vând separat. În cazul bateriilor suplimentare, doar produsele certificate Samsung sunt compatibile pentru utilizare.

*** Încărcătorul se vinde separat.

Conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 5(802.11 a/b/g/n/ac), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.3, NFC
*Serviciile 5G sunt acceptate doar în locațiile unde rețeaua 5G este activată. Necesită o conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator, furnizorul de conținut și mediul utilizatorului.

** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator, furnizorul de conținut și mediul utilizatorului.

SIM Dual SIM (SIM + embedded SIM*)
* Disponibilitatea cartelei SIM încorporate variază în funcție de piață.
Interfață Type-C USB 2.0, POGO Pin (charging only), 3.5mm Earjack
Senzori Accelerometru, geomagnetic, giroscop, lumină, proximitate
GPS GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
*Disponibilitatea tipului de GNSS poate varia în funcție de piață. Acoperirea Galileo și BeiDou poate fi limitată. BeiDou s-ar putea să nu fie disponibil pentru anumite piețe.
Durabilitate robustă IP68*, MIL-STD-810H**, Corning® Gorilla® Glass Victus®+
*Clasificare IP68: Rezistent la apă și praf în conformitate cu condițiile testului de laborator pentru imersie în apă dulce de până la 1,5 metri pentru maximum 30 de minute. Clătiți reziduurile și uscați după contactul cu lichidul. Nu este recomandat pentru utilizarea la plajă sau în piscină.

** MIL-STD-810H: Testare împotriva anumitor condiții de mediu, inclusiv altitudine, umiditate, imersie, ceață sărată, praf, vibrație, cădere, etc. MIL-STD-810H este o formă standardizată de testare concepută de armata SUA pentru a evalua precis limitările dispozitivului. Utilizarea în condiții reale poate varia în funcție de condițiile de mediu specifice folosite în testare. Condiții extreme nu sunt garantate. Specificațiile de testare variază în funcție de dispozitiv.

Sunet Dolby Atmos®
Securitate Samsung Knox cu Samsung Knox Vault
Autentificare biometrică  

Recunoaștere facială

Buton lateral programabil  

Personalizare prin intermediul tastei XCover*

* Suportul pentru asignarea tastelor poate varia în funcție de aplicație. Tastelor programabile le sunt atribuite funcții selecte.

*Specificațiile pot varia în funcție de piață.

*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului, pot suferi modificări fără notificare prealabilă.

Galaxy Tab Active5
Display* 8.0-inci, 16:10, WUXGA, TFT, up to 120Hz**, Touch Sensitivity***
*Măsurat pe diagonală ca un dreptunghi complet, fără a lua în considerare colțurile rotunjite. Zona vizibilă efectivă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.

** Rata de reîmprospătare a ecranului variază în funcție de aplicația utilizată, iar anumite aplicații s-ar putea să nu suporte până la 120Hz. Rata adaptivă de reîmprospătare suportă până la 120Hz, ajustând automat fluiditatea mișcării în funcție de nevoi, în timp ce rata standard de reîmprospătare suportă o rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz.

*** Sensibilitatea la atingere crește reactivitatea pentru mănuși din piele mai subțiri de 2 mm, conform rezultatelor testelor interne de laborator. Dispozitivele pot fi utilizate în medii umede, dar nu sunt recomandate sub apă. Atingerea sub apă nu este posibilă. Reacția la atingere poate varia în funcție de materialul și grosimea mănușilor, precum și de alte condiții de mediu.

Sistem de operare Android 14
Dimensiuni 126.8 x 213.8 x 10.1mm(433g*)
* Greutatea poate varia în funcție de piață.
Camera Principală 13MP Wide F1.9, Flash
Frontală 5MP F2.2
Memorie & Spațiu de stocare* 6+128GB/8+256GB, microSD up to 1TB**
*Spațiul real disponibil de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, dimensiunea și formatul fișierului.

** Cardul MicroSD se vinde separat.

Procesor 5nm Octa-Core Processor
Baterie*** User Replaceable**, 5,050mAh (typical)*
*Valoarea tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare deviația capacității bateriei între eșantioanele testate conform standardelor IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4,900mAh. Durata reală a bateriei poate varia în funcție de mediu de rețea, modele de utilizare și alți factori.

** Bateria suplimentară și stația de încărcare POGO se vând separat. În cazul bateriilor suplimentare, sunt compatibile doar produsele certificate Samsung.

Conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 6(802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.3, NFC
*Serviciile 5G sunt acceptate doar în locațiile unde rețeaua 5G este activată. Necesită o conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator, furnizorul de conținut și mediul utilizatorului.

** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator, furnizorul de conținut și mediul utilizatorului.

SIM Dual SIM (SIM + embedded SIM*)
* Disponibilitatea cartelei SIM încorporate variază în funcție de piață.
Interfață Type-C USB 2.0, POGO Pin, 3.5mm Earjack
Senzori Accelerometru, Amprentă digitală, Geomagnetic, Giroscop, Lumină, Proximitate, Hall
GPS GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS*
*Tipul de disponibilitate GNSS poate varia în funcție de piață. Acoperirea Galileo și BeiDou poate fi limitată. BeiDou și QZSS s-ar putea să nu fie disponibile pentru anumite piețe.
Durabilitate robustă IP68*, MIL-STD-810H**, Corning® Gorilla® Glass 5
*Clasificare IP68: Rezistent la apă și praf în conformitate cu condițiile testului de laborator pentru imersie în apă dulce de până la 1,5 metri pentru maximum 30 de minute. Clătiți reziduurile și uscați după contactul cu lichidul. Nu este recomandat pentru utilizarea la plajă sau în piscină.

** MIL-STD-810H: Testarea împotriva unor condiții specifice de mediu, inclusiv altitudine, umiditate, imersie, ceață sărată, praf, vibrație, cădere, etc. MIL-STD-810H este o formă standardizată de testare concepută de armata SUA pentru a evalua precis limitările dispozitivului. Utilizarea în condiții reale poate varia în funcție de condițiile de mediu specifice folosite în testare. Condiții extreme nu sunt garantate. Specificațiile de testare variază în funcție de dispozitiv.

Sunet Dolby Atmos®
Pen S Pen (IP68*, Inbox)
*

Clasificare IP68: Rezistent la apă și praf conform condițiilor testului de laborator pentru imersie în apă dulce de până la 1,5 metri pentru maximum 30 de minute. Clătiți reziduurile și uscați după contactul cu lichidul. Nu este recomandat pentru utilizarea la plajă sau în piscină. Rezistența la apă și praf a S Pen-ului nu este permanentă și poate scădea în timp din cauza uzurii normale. Îndepărtați orice exces de apă de pe S Pen cu un șervețel sau o cârpă uscată înainte de a-l folosi sau de a-l atașa la tabletă.

Securitate Samsung Knox cu Samsung Knox Vault
Autentificare biometrică Recunoaștere facială, Amprentă digitală
Buton lateral programabil  

Personalizare prin intermediul Tastei Active *

* Suportul pentru asignarea tastelor poate varia în funcție de aplicație. Tastelor programabile le sunt atribuite funcții selecte..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *