HONOR lansează în România smartphone-ul Magic6 Lite

[București – 15 ianuarie] – Brandul global de tehnologie HONOR lansează noul smartphone HONOR Magic6 Lite, cea mai recentă adiție din seria Magic. Prin combinarea calității excepționale a display-ului, capacităților extinse de fotografiere și performanțelor îmbunătățite ale bateriei și hardware-ului, HONOR Magic6 Lite stabilește un nou standard pentru smartphone-urile mid-range din industrie.

„Suntem încântați să vă prezentăm HONOR Magic6 Lite, un smartphone care nu numai că depășește limitele inovației, dar redefinește și experiența de utilizare“, declară George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd. „De la un display excepțional și un sistem de camere foto performant, până la durabilitatea și performanța hardware remarcabilă, HONOR Magic6 Lite reprezintă cu adevărat dedicarea noastră de a crea o nouă lume inteligentă.”

Durabilitate impresionantă datorită display-ului Ultra-bounce Anti-drop

Datorită tehnologiei HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop, display-ul HONOR Magic6 Lite are o rezistență excepțională la șocuri și o durabilitate remarcabilă. Certificat de SGS cu Five Star Overall Drop Resistance, acest display utilizează o tehnologie avansată de amortizare, cu ajutorul unor materiale nou dezvoltate, crescând capacitatea de absorbție a șocurilor cu până la 1,2 ori[1]. Astfel, asigură o rezistență maximă din orice unghi, chiar și în cazul căderilor de la o înălțime de 1,5 metri[2].

Excelență vizuală centrată pe nevoile utilizatorului

Echipat cu un ecran curbat AMOLED impresionant de 6,78 inchi[3] , HONOR Magic6 Lite susține o rezoluție ultra-clară de 1,5K[4], o gamă de culori DCI-P3 de 100% și până la 1,07 miliarde de culori, oferind imagini ultra clare cu detalii și culori vibrante. Ca o dovadă a angajamentului HONOR față de tehnologia centrată pe utilizator, HONOR Magic6 Lite dispune de o serie de funcții de protecție a ochilor, inclusiv 1920Hz PWM Dimming, Low Blue Light, Dynamic Dimming și Circadian Night Display, care răspund nevoilor generației actuale, mereu conectată, care petrece multe ore în fața ecranelor.

Sistem de trei camere pentru fotografii impresionante

HONOR Magic6 Lite se remarcă printr-un sistem de camere triple format dintr-o cameră ultra-clară de 108MP, o cameră ultra-wide de 5MP și o cameră macro de 2MP[5]. Camera ultra-clară de 108MP este echipată cu un senzor generos de 1/1,67 inch și o diafragmă mare de f/1,75, permițându-i să capteze mai multă lumină și să producă imagini vibrante. De asmenea, camera oferă o calitate optică înaltă cu un zoom 3X și un mecanism remarcabil de captare a mișcării[6] , producând instantanee clare cu detalii impresionante.

Pe lângă camera principală, camera ultra-wide de 5 MP oferă un câmp vizual de 110°, perfect pentru a surprinde peisaje extinse, fotografii de grup sau capodopere arhitecturale. HONOR Magic6 Lite dispune, de asemenea, de o cameră macro de 2MP cu o distanță minimă de focalizare de 4 cm, ce permite utilizatorilor să capteze imagini detaliate și clare de aproape.

Performanță de flagship pentru o productivitate de neegalat

Datorită performanței remarcabile a bateriei, HONOR Magic6 Lite obține distincția DXOMARK Battery Gold Label. Echipat cu o baterie puternică și de lungă durată de 5300mAh[7], dispozitivul poate rezista până la 2 zile de utilizare intensă cu o singură încărcare[8], oferind utilizatorilor o experiență fiabilă și lipsită de griji. Mai mult, bateria este extrem de durabilă, menținând 80% din capacitatea sa chiar și după 1.000 de cicluri de încărcare[9], fiind astfel una dintre cele mai robuste baterii de smartphone-uri de pe piață.

Echipat cu Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1[10], HONOR Magic6 Lite dispune de caracteristici de flagship, cu o creștere de 35%[11] a performanțelor GPU și o creștere de 40% a eficienței CPU[12], permițând productivitate și divertisment fără întreruperi. Rulând pe ultima versiune MagicOS 7.2, bazată pe Android 13, HONOR Magic6 Lite oferă acces la o serie de funcții îmbunătățite și personalizate, precum HONOR Docs Suite, pentru a facilita o experiență mai inteligentă și mai comodă pentru munca de la distanță.

Top of Form

Design, prețuri și disponibilitate

HONOR Magic6 Lite se mândrește cu un design elegant și modern, fiind disponibil în trei variante de culoare[13] – Sunrise Orange, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 ianuarie 2024, poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț de vânzare recomandat de 1799 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *