Un semineu modern

Inca de cand m-am mutat la noua casa, mi-am dorit un semineu, insa arhitectura casei nu mi-a permis sa spargem peretii pentru a include un semineu. Fiind vorba despre un triplex, toate casele sunt legate si este inevitabil sa spargi un perete fara sa intri peste vecini. Am stat si m-am gandit la aceasta problema si am venit cu o solutie foarte ingeniosa. M-am gandit sa cumpar un semineu electric, care sa arate exact la fel precum unul traditional, numai ca va folosi curentul pe post de combustibil.

Am intrat pe site-ul magazinului online Dwyn.ro, deoarece stiam ca acesta detine o gama foarte mare de electrocasnice si, cu siguranta, aveam sa gasesc si aparate de incalzire.

Dupa ce am intrat pe site, am gasit si gama electrocasnicelor pentru incalzire si acolo am gasit semineul Orion OFP-1702 1000-2000W Negru.

Acest semineu are un aspect foarte frumos, deoarece seamana perfect cu semineele din fonta, pe care el putem gasi in interiorul cabanelor de lemn.

Acest semineu este realizat din materiale rezistente la temepraturi termice foarte ridicate, asigurand o buna functionare pe un termen lung. Semineul are doua trepte de putere: cea de 1000W si cea de 2000W. Utilizatorul isi va alege ce i se potriveste mai bine.

Acest aparat detine un termostat de siguranta pentru supraincalzire, care se opreste atunci cand semineul a atins temperatura dorita.

Design-ul retro este perfect pentru camera de zi, deoarece dimensiunile nu ocupa foarte mult loc. De asemenea, este usor de transportat, deoarece cantareste doar 5.5 kg.

Acest semineu a ajuns la mine acasa prin curier, in stadiu perfect. Sunt foarte multumit de modul in care emana caldura, iar uneori il tinem doar pe prima trapta fiindca este suficient de cald.

Recomand produsul celor care doresc sa adauge un plus in decorul casei si sa se incalzeasca toata iarna, cu stil. Magazinul online Dwyn.ro este perfect pentru achizitionarea produselor pentru incalzire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *