Kingston Technology rămâne principalul furnizor de module DRAM în 2022

  • Clasamentul în funcție de venituri plasează Kingston pe locul 1 cu o cotă de piață de 78,12%
  • Recunoscut ca lider mondial pentru 20 de ani la rând

București, România – 2 noiembrie 2023 – Kingston Technology Europe Co LLP, companie afiliată a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a anunțat astăzi că a fost clasată drept cel mai bun furnizor third-party de module DRAM din lume, conform celei mai noi ierarhii în funcție de venituri realizată de compania de analiză TrendForce. Kingston își păstrează locul 1 cu o cotă de piață estimată de 78,12% cu venituri în valoare de 13,5 miliarde USD. TrendForce afirmă că vânzările de module DRAM în 2022 au înregistrat în întreaga industrie o scădere de 4,6% față de anul 2021. Veniturile Kingston au înregistrat o ușoară scădere, dar compania și-a păstrat poziția de lider global pentru al 20-lea an consecutiv.

Potrivit raportului, primii cinci producători globali de module de memorie au reprezentat 90% din totalul vânzărilor din 2022, Kingston menținându-și cota de piață dominantă de 78,12%. Tendințele de cumpărare ale consumatorilor de produse electronice au fost afectate de inflația ridicată, dar amploarea solidă a mărcii Kingston, împreună cu lanțul său cuprinzător de aprovizionare cu produse, au limitat declinul acesteia, menținând-o ferm în fruntea clasamentului care ține cont de cota de piață. Graficul de mai jos arată ierarhia primilor 10 furnizori de module DRAM, așa cum a fost publicat de TrendForce:

În 2022,  produsele premiate cum ar fi memoriile Kingston FURY Beast DDR5 și Renegade DDR5 au primit o transformare odată cu introducerea radiatoarelor albe pentru a permite utilizatorilor să aleagă culoarea care se potrivește cel mai bine stilului lor individual. Într-o epocă în care majoritatea sistemelor sunt proiectate meticulos, Kingston oferă module pentru a completa atât sistemele tradiționale complet negre, precum și PC-urile complet albe, acum în continuă creștere.

„Informațiile de la TrendForce referitoare la rezultatele din 2022 reflectă expansiunea și adaptabilitatea continuă a companiei în fața unui alt an de afaceri solicitant”, a declarat Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston, EMEA. „Această bornă importantă nu numai că reafirmă prezența dominantă a Kingston pe piață, dar subliniază și rezistența și rolul semnificativ pe care compania îl joacă în industrie, deoarece acum ne menținem cu mândrie poziția de top pentru al 20-lea an consecutiv.”

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.

Despre Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LPP și Kingston Technology Company, Inc, fac parte din același grup

corporativ (Kingston). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din

lume. De la big data, laptop-uri și PC-uri, la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și

purtabilă, până la proiectare și producție, Kingston ajută la furnizarea de soluții folosite pentru a trăi, a

lucra și pentru a te distra. Cei mai mari producători de PC-uri din lume și companii de găzduire în cloud

depind de Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită

în fiecare zi. Ne străduim pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a satisface nevoile clienților

noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre cum Kingston Is With

You, vizitează kingston.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *