Răzvan Căzănescu susține 30 Days MBA (ediția III) – Între 6 Noiembrie și 6 Decembrie – Peste 10,000 de companii au participat la primele două ediții

București, 1 noiembrie 2023 – 30 Days MBA revine pentru a treia ediție: Răzvan Căzănescu predă total gratuit sistemele TBF de management și vânzări folosite de mii de companii românești. Programul se desfășoară în fiecare zi de luni până vineri, între 6 noiembrie și 6 decembrie, de la orele 19:00 la 20:00. Toate sesiunile sunt transmise LIVE, online, 100% gratuit.

30 Days MBA reprezintă o oportunitate unică pentru antreprenori, manageri și angajați de a beneficia de expertiza lui Răzvan Căzănescu în domeniul businessului. Temele de discuție sunt managementul creșterii (unde vor fi acoperite subiecte precum întâlnirea trimestrială, obiective măsurate prin rezultate cheie, evaluarea performanței), managementul operațional (unde vor fi acoperite subiecte ca măsurarea performanței prin intermediul responsabilităților specifice, evaluarea corectă a performanței, proceduri și training) și managementul oamenilor (procesele corecte de recrutare, promovare și concediere).

Aplicabilitatea metodelor predate de Răzvan Căzănescu și eficiența acestora este justificată de prezența a peste 10.000 de companii din peste 20 de industrii la edițiile anterioare 30 Days MBA. Peste 80% dintre companiile care au participat la prima ediție s-au reîntors la a doua.

Singura șansă reală a României sunt antreprenorii. Sunt singurii care au puterea să schimbe brandul țării noastre prin afaceri de succes crescute la nivel internațional. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple au nevoie de sisteme concrete de management pentru a se putea extrage din operațional și a se focaliza pe creștere și strategie – a spus Răzvan Căzănescu, fondatorul TBF.

Răzvan Căzănescu, fondatorul TBF și autorul sistemului TBF de management, are o experiență de peste 20 de ani în managementul și creșterea afacerilor. El a fost direct implicat în creșterea a peste 300 de companii din 23 de industrii diferite. În luna mai 2023 a susținut cel mai mare eveniment pentru antreprenori din România, adunând 4000 de participanți la Sala Palatului. Grupul TBF a construit singurul software complet de management care permite organizarea afacerilor eficient prin obiective trimestriale, responsabilități măsurabile, proiecte și evaluări de performanță. Peste 30,000 de antreprenori și manageri citesc zilnic Fundamentul Zilei, un newsletter zilnic care a trecut de 900 de ediții.

Ceea ce îl diferențiază cel mai mult pe Răzvan Căzănescu este că toate sistemele pe care le oferă sunt provenite din practică, din conducerea și creșterea directă a companiilor românești din 23 de industrii.

Pentru înscrieri accesați direct siteul TBF.ro sau click pe link-ul de mai jos:

https://tbf.ro/30-days-mba.

Programul 30 Days MBA:

  • Între 6 noiembrie și 6 decembrie
  • De luni până vineri
  • De la 19:00 la 20:00
  • Live – Online
  • Înregistrarea fiecărei zile este disponibilă timp de 24 de ore pentru a putea fi urmărită alături de echipă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *