Maguay a organizat cea de-a 20-a editie a evenimentului anual No Time for Downtime

Maguay a organizat pe 25 oct. 2023 cea de-a 20-a editie a evenimentului de referinta dedicat echipamentelor si infrastructurii IT critice pentru siguranta organizatiilor „No Time for Downtime”.

Participarea a fost una record, atat datorita celor aproximativ 400 de participanti, cat si al celor mai importanti parteneri – lideri mondiali de tehnologii hardware si software prezenti la eveniment: Intel, Hewlett-Packard Enterprise, Fortinet, Oracle, Veritas, VMware, Extreme Networks, Seagate, Open-E, Microsoft, SAS, Veeam, Kingston, Synology, Rittal si, nu în ultimul rand, companiile romanesti Bitdefender, Phoenix IT si iTrack.

No Time for Downtime, editia a XX-a, s-a adresat specialistilor IT, dar si managerilor de nivel C, interesati de solutiile si noutatile tehnologice prezentate. Locatia evenimentului a fost tot JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde au avut loc 18 din cele 20 editii No Time for Downtime.

„Consecventa în demersul nostru de a aduce cele mai noi tehnologii IT&C în fata beneficiarilor, prezentate chiar de generatori – cele mai semnificative companii IT de pe mapamond, ne-a adus în postura de a celebra a 20-a editie de succes a evenimentului! Nume precum Intel, Oracle, Fortinet au fost alaturi de noi înca de la primele editii. Parteneriatele Maguay s-au extins si completat, ajutandu-ne sa dezvoltam si sa livram la cheie solutii din ce în ce mai complexe, fapt ce ne-a consacrat ca integratori de prim rang de sisteme informatice. Le multumim tuturor partenerilor si beneficiarilor nostri pentru încredere si pentru buna cooperare pe care am avut-o în toti acesti ani, pentru solutiile si proiectele importante pe care le-am realizat împreuna! Ne revedem la No Time for Downtime 2024 a declarat Eduard Pughin, General Manager, Maguay Computers.

 „Vrem sa multumim partenerilor de la Maguay, atat pentru un eveniment de succes cat si pentru implicarea în cadrul parteneriatului pe care îl dezvoltam în ultimii ani. Pentru Hewlett Packard Enterprise, acest eveniment aduce prilejul de a prezenta ultimele noutati disponibile în protofoliul HPE si as mentiona aici solutiile Compute, Mission Critical, Data Lifecycle and Security, Wi Fi – Aruba. Toate aceste solutii de ultima generatie, au ca scop modernizarea si optimizarea infrastructurii si proceselor IT pentru toate companiile din Romania “, a declarat Alexandru Vilcu – Hybrid IT Category Manager HPE

 „Am pastrat traditia de peste 10 ani si am participat din nou in 2023 la „No Time for Downtime” – un eveniment de referinta în piata IT din Romania, care a avut si anul acesta, printre tematicile principale, securitatea infrastructurilor critice. Daca în ultima perioada tot mai multe solutii încep sa integreze echipamente ce ajuta la securizarea infrastructurii, Fortinet a dus acest aspect la nivelul urmator, prin Fortinet Security Fabric – arhitectura care acopera infrastructura organizatiei, integrand în cel mai armonios mod si produsele FortiSIEM, FortiSOAR, FortiEDR, alaturi de alte produse din zona Security Operations – solutii ce au fost acoperite atat la standul nostru, cat si în timpul prezentarii.”  a declarat Adrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe Fortinet.

„Astazi cerintele companiilor pentru a-si gestiona datele în mod sigur si efficient au evoluat, iar varietatea, volumul, viteza de generare de noi date si analizarea acestora în timp real au crescut exponential.

Tînand cont de radacinile existentei Oracle legata strans de managementul datelor, putem afirma cu tarie ca avem o pozitie unica în piata globala de astazi. Nici o alta companie nu este la nivelul de a oferi clientilor sai solutiile si suportul de a-si atinge obiectivele si cerintele unei strategii digitale precum Oracle.

Cu Oracle Modern Data Platform clientii nostri pot obtine un control superior end-to-end asupra tuturor datelor utilizand o singura platforma care te ajuta sa colectezi, sa validezi corectitudinea lor  si sa gestionezi toate activele informationale ale companiei fie ca sunt tranzactii, depozite de date, date de analiza, indiferent unde acestea ruleaza: în On-Prem, în Public Cloud, în Private Cloud sau arhitecturi hibride. Tehnologia  Artificial Intelligence/ Machine Learning este acum încorporata în platforma moderna de date Oracle.

Ne bucuram ca am avut oportunitatea sa prezentam capabilitatile ofertei noastre în fata distinsei audiente de la NTFD si felicitari echipei Maguay pentru înca o editie de success.” a declarat Florin Draganescu – Alliances & Channels Leader, Oracle Romania.

„Un eveniment excelent care s-a ridicat si anul acesta la nivelul asteptarilor. Multumim echipei Maguay pentru invitatie, pentru organizare, precum si participantilor pentru prezenta si implicare. Apreciem interactiunea cu toti cei prezenti: clienti, specialisti, parteneri. Ne bucuram ca am avut ocazia sa împartasim viziunea VMware de a ajuta clientii nostrii sa abordeze o strategie de multi-cloud si cloud smart. Strategia ultimilor ani a facut ca VMware sa se concentreze asupra conceptului de multi cloud, concept capabil sa aduca valoare clientilor si partenerilor nostri prin integrarea si completarea unei multitudini de solutii: networking and security, digital workspace, business continuity, modern applications. 

Ne bucuram ca am putut aduce valoare si evenimentului din acest an si ca reusim sa ne integram si sa completam cu succes conceptul „No Time for Downtime”, a declarat Marius Bobe, Senior Partner Business Manager VMWare.

„Am acceptat cu bucurie invitatia Maguay de a participa la unul dintre evenimentele anuale de referinta ale industriei de IT&C din Romania – No Time for Downtime. A fost o deosebita onoare pentru noi sa putem prezenta, în fata unui public numeros, viziunea noastra asupra pietei de analytics si gestiune de date, activitatea SAS la nivel regional si local, precum si noile produse si tehnologii de analiza a datelor, îmbunatatirea deciziilor si gestiunea riscurilor.  De asemea a fost o ocazie speciala sa reîntalnim vechi prieteni si colegi din industrie. Multumim din nou partenerului nostru Maguay si speram sa avem înainte o colaborare cat mai frumoasa.” a declarat Florin Raducu, Sr. Account Manager, SAS

Evenimentul a fost structurat în 2 sectiuni, una de prezentari si una de showcase.

Cele 14 prezentari sustinute de liderii de tehnologie, baza solutiilor informatice pentru 2024, sunt disponibile aici.

Lista completa a solutiilor expuse în showcase, prezentarile si galeria foto pot fi vizionate pe site-ul evenimentului, https://notimefordowntime.ro/ntfd-2023.   

Despre Maguay

Maguay este cel mai important producator roman de sisteme de calcul comercializate sub brand propriu: notebook-uri, PC-uri, servere si storage. Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producator roman de servere – fiind singura companie romaneasca prezenta constant în Top 5 Server vendors.

În ultimii 10 ani, Maguay a devenit un important integrator de sisteme informatice – capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice complexe, cu asigurarea unor servicii de suport tehnic de înalta calitate.

Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania atat prin oferirea solutiilor personalizate (hardware si software) în functie de nevoile clientilor, cat si din punctul de vedere al orientarii catre cele mai noi tehnologii, la un cost total (achizitie si operare – TCO, Total Cost of Ownership) extrem de competitiv.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *