Comedy Box – prima platformă de streaming românească dedicată pasionaţilor de comedie

Pe 12 decembrie 2023, se lansat ComedyBox.ro, prima platformă de streaming din România specializată pe conținut umoristic, de la stand-up comedy și emisiuni originale până la podcasturi exclusive.

În spatele Comedy Box, se află majoritatea comedianților din România, lista îi include pe Cristi, Toma, Sorin, Teo, Vio, Costel, Ioana Luiza, Mitran, Virgil, Mirică, Bogzi, Edi, Natanticu, Raul, Banciu, Maria Popovici, Mincu, Ioniță, Ciobanu, Mălăele, Frânculescu și Darius.

Serviciul este disponibil în baza unui abonament ce costă doar 7 euro pe lună, sau cu opţiunea de abonament pe an la valoare de 84 de euro.

Serviciul Comedy Box este disponibil atât la nivel național, cât și internațional. Tot conținutul este disponibil la rezoluție 4K Ultra HD și poate fi accesat de pe 3 dispozitive diferite. În spatele unui singur cont, se pot crea trei profiluri diferite de utilizatori.

Momentan, Comedy Box se poate accesa doar prin intermediul unui browser web de pe telefon, tabletă sau laptop. Cu toate acestea, prin AirPlay sau Google ChromeCast, îți poți reda fără probleme clipurile pe cel mai mare ecran din casă. Aplicații dedicate de Android și iOS vor fi disponibile la începutul anului viitor.

Comedy Box include trei specialuri de stand-up comedy, Sorin Pârcălab – Sunteți Bogați?, Toma Alexandru – Comentezy ?!, Viorel Dragu – Toate la timpul lor. Un program special de Revelion va fi de asemenea disponibil. Începând cu luna ianuarie, un nou special de comedie va fi adăugat lunar. Pe lângă acestea, aceeași platformă va facilita accesul la emisiuni precum Comedianți pe drumuri, Nu știu, zic, Povești pentru adulți, Râzi ca Prostu, Mincu & Maria Reality Show, Și da și nu. Lista de podcasturi disponibile exclusiv prin Comedy Box va include Între show-uri, Ceva Mărunt, Niște Oameni, S-a și râs. Dacă în trecut acestea au mai fost disponibile și pe YouTube, din momentul lansării serviciului se vor putea viziona doar pe Comedy Box.

”Creată de firma “1023 Megabytes” din Iași, aplicația este găzduită de Amazon pe platforma Amazon Web Services. Mulțumită Amazon, aplicația poate scala chiar și la milioane de utilizatori fără a întâmpina probleme. Se folosește Cloudfront pentru distribuirea conținutului către utilizatori, Stripe pentru managementul plăților, lideri pe piață în domeniu, iar toate informațiile, baza de date cu informațiile despre utilizatori, sunt ținute într-o rețea privată Amazon la care nu poți avea acces din exterior”, a declarat Viorel Dragu, unul dintre comedianții din spatele serviciului Comedy Box.

Pentru abonare la Comedy Box, poți folosi acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *